pacman 0 Teavita postitusest Postitas Veebruar 4, 2005 (muudetud) mis te arvate kas kaks korda nädalas 6 seerijat 6-8 kordustega on hea või olex miski teine seerijate ja korduste arv parem? Muudetud Veebruar 5, 2005 kasutaja pacman poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Sphinx 0 Teavita postitusest Postitas Veebruar 5, 2005 mis te arvate kas kaks korda nädalas 6 suurijat 6-8 kordustega on hea või olex miski teine seerijate ja korduste arv parem? see oleneb sellest ka, mis raskuseid sa kasutad. 80% maksimumist oleks päris hea. P.S püüa kirjutada õigesti, kohe jube oli lugeda su teksti. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Kurupt 0 Teavita postitusest Postitas Veebruar 5, 2005 oleneb ju mida sa saavutada tahad ja palju seda raskust peal on. peale surumist muid harjutusi rinnale ei tee v6i? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
pacman 0 Teavita postitusest Postitas Veebruar 5, 2005 no saavutada..tahax lihaseid ja tahaks ka rohkem tõsta..aga teen ikka teisi harjutusi ka Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
kame 11 Teavita postitusest Postitas Veebruar 5, 2005 (muudetud) no ma teen n. 1 kord nädalas rinnale 18-20 seeriat aga mulle nii just sobib! olen igasugu varjante proovinud aga see nagu mulle parim ! muidugi ma ei tee ainult surumist vaid ka hantlite surumist kaldpinnal , siis kang kaldpinnal ja tec-pec mu lemmik on! Muudetud Veebruar 5, 2005 kasutaja kame poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
pacman 0 Teavita postitusest Postitas Veebruar 5, 2005 arvutasin kokku mul tuleb ka nädalakoormuseks vast kõikide erinevate rinnalihaste harjutustega 22 seerijat kokku kõik enamvähem 8-10 kordustega lamades surumine ainult 6-8..aga kas on siis parem ka ühepäevaga ära teha? liiga ära ei kurna korraga või?pärast ikka midagi muud ka jõuad peale rinna või käid spetsiaalselt ühel päeval rinda tegemas? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides