Jump to content
Rebane

Karmimad reeglid

Recommended Posts

Nonii.

Esmaspäev hakkas ju NII ilusti - päike paistis, lumi oli kohev ja ilm oli seff. Istun arvutitaha maha ja mida mu silmad näevad - nädalavahetusel on olnud karmi andmist stiilis teemadel - "Mul on pikem kui sul" ning "Ma lasen kaugemale kui sina". Ka oli iga 10 külastaja eksind vähemalt mingi reegli vastu (kas siis mõtetu rämpspost, rida hüüumärke, räme solvang teise kasutaja suhtes vms). Pluss veel fakt, et mingi nõdrameelne inimene karjub ahistamisest ning tema postituste pidevast kustutamist (mida pole toimunud vähemalt sellises mastaabis, nagu inimene ise väidab)

MIS ON JUHTUNUD INIMESED?!

Ise olete süüdi - nüüdsest on ilmad külmad ning kurjad - taevast hakkab sadama pussnuge ning jääkamakaid. PROOVISIN demokraatlikult asja ajada ning loota, et inimestel tuleb ehk mõistus pähe; karme asju lahendasin erasõnumite teel aga paistab, et asi pole kohale jõudnud.

Demokraatia kui selline pole ennast õigustanud ning juhtimine läheb üle rohkem karmikälisemaks.

Niisiis - JUHUL kui sul pole isu Foorumijumalate kurja tähelepane enda peale tõmmata, järgi järgmisi punkte.

1. ÄRA MÖLISE! Kui sul pole midagi asjalikku öelda, ära palun ütle. Ära palun tule mingit mõtetut mulli ajama siin. See on siiski foorum, kus peaks asjalikku lugemist üleval olema, nii et kui sul on kange tahtmine riputada üles teemat 'Mis on SINU kinganumber' või siis teiste tarkade teemade all sõna võtta tühja mölaga (mis kellelegi mingit vajaliku informatsiooni ei anna), ole parem vait. Möla = nädalane postituskeeld.

2. ÄRA VASTA LÜHISÕNUMITEGA! Tüütu on vaadata, kuidas keegi postitab sõnumi alla lihtsalt mingi paarisõnalise lause (jah, ei, lahe, seff, jura). KUI sa tahad oma mõtet avaldada (ja see ei ole tühi möla) siis lase käia, aga tee seda põhjalikult - too näiteid kui võimalik, selgita miks sa oled JUST SELLE poolt/vastu. Aga kõik 1sõnalised postitused lähevad kustutamisele.

3. ÄRA PANE KOLME RIDA KIRJMÄRKE! Kõik !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja ??????????????? ning :D:D;):o:lol::(:D:lol::unsure::D:D sõnumid saavad kustutamise osaliseks ning kasutaja võib uhkustada postituspiiranguga.

4. ENNE KÜSIMIST OTSI VASTUST! Tihti ilmub taas ilmale mõni postitus pealkirjaga KREATIIN või PROTEIIN, mis on foorumist juba 100 ja 1 korda läbi käidud ning peeneks nämmutatud. Aga ei. Mõni ajuhiiglane ikkagi mõtleb, et ehk keegi teadjamees seletab talle uuesti. Pole vaja. Kui tehakse mõni uus avastus teema vallast - miks mitte täpsustada/teavitada teisigi, aga nähes järjekordselt teemat 'Kuidas tarvitada proteiini', ahistan isiklikult kasutajat. Postitus kustutatakse, kasutaja saab mingi..keelu. Olenevalt minu hetketujust.

5. KUI EI TEA, OLE VAIT! Loen ise tekste ja sageli ei tea, kas nutta või naerda. Kus alles imetakse maitea millisest klaviatuuri otsast imevastuseid välja, et aga tark näida. Teeme ikka nii, et kui sa teemat ei valda, siis ära proovi hämama hakata. Ole vait, loe mis targad ning teadjad mehed on öelnud ja pane kõrvataha.

6. KAHELE INIMESELE VAJALIK INFO VAHETAGE ERSÕNIMITE TEEL! Miks on tervel foorumil vaja teada, mis sina ja su sõber tegema hakkate ning mis kell te saalis kokku saate. Pole oluline, nii et sellised ninnunännu asjadega proovige hakkama saada oma kasutajapaneeli kasutades ning ersõnumeid saates.

7. ÄRA ROPENDA! Kui oled väike 14 aastane nagla ning põed alaväärsuskompleksi, ÄRA tule siia laiama, ropendama ning teisi inimesi sõimama. Proovi kasvada suureks, käia psühholoogi juures ning inimeseks hakata. Ei tohiks olla raske normaalselt rääkida, ilma rumalate parasiitsõnadeta hakkama saada.

8. ÕPI KIRJUTAMA! Kui postitused sisaldavad massiliselt trükivigu, kuulub see kustutamisele - ei koti, et oled hiinlane ning matsu lahti ei jaga. Proovid ning küsid abi teistelt. Ja hakkad õieti kirjutama, või muidu .. tulen ja taon klaviatuuriga vastu näppe, kuni HAKKAD SAAMA!

9. ..... Kõik ülejäänd, mis käib mulle (ning tavainimestele) üle maksa, kuulub samamoodi kustutamisel. See pole mingi delfi noortekas, kus elad oma fustreeritust ning kaua kuival olekut välja. Ei ole meil vaja teada, millal ja kus ja miks. Võta vabalt ning käitu normaalselt.

10. UUTEL INIMESTEL LUGEDA LÄBI FOORUMI REEGLID NING TUTVUDA TAVADEGA! Oled uus liituja, aga päris kindlalt ei jaga veel matsu lahti, kuidas mis ja mida küsida. Loe läbi kõik foorumi reeglid ning jälgi paar päeva, kuidas ning mida teised küsivad/vastavad. Pole vaja hakata huupi laskma. Pärast endal kehva olla, kui pole millestki õieti aru saanud (ning adminnid kah veel ahistavad). Nii et PRINIDI VÄLJA REEGLID JA KLEEBI SEINALE!

See oleks esialgu kõik. Nii et kui käitud edasi nagu tavaline inimene, pole sul karta vaja midagi. Aga kui hakkad eksima ülaltoodud punktide vastu, tõmbad endale kaela adminnide ning moderaatorite kurjad pilked, mõnitused ning 100 muud häda.

Nii et käitu mõistlikult!

Ahjaa .. MÕNITAV möla paluks edasi saata mulle erasõnumite teel.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tänud Rebane. Ammu oli juba aeg. Hakkas tekkima tahtmine siit foorumist jäädavalt kaududa.

Tihti ilmub taas ilmale mõni postitus pealkirjaga KREATIIN või PROTEIIN, mis on foorumist juba 100 ja 1 korda läbi käidud ning peeneks nämmutatud.
Kas poleks mõistlik koostada KKK nimekiri, kus sellised küsimused targema mehe poolt lahti seletatud. Selline asi olevat siin juba olnud kunagi. Ja esikohale paneks seal needsamad reeglid.

Üks asi mis siiski häirib. Sa Rebane ise tood näite

nädalavahetusel on olnud karmi andmist stiilis teemadel - "Mul on pikem kui sul" ning "Ma lasen kaugemale kui sina".

Ja samas kirjutad siinasamas antud punktides

Postitus kustutatakse, kasutaja saab mingi..keelu. Olenevalt minu hetketujust.
Ja hakkad õieti kirjutama, või muidu .. tulen ja taon klaviatuuriga vastu näppe, kuni HAKKAD SAAMA!

:unsure:

Aga see on nädala lause

See pole mingi delfi noortekas, kus elad oma fustreeritust ning kaua kuival olekut välja.

:lol:

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Siiski ei tohiks unustada, et antud foorumit külastavad peamiselt jõujäärad, suured karud, kellel näpud kohmakad ja ei taba alati õigeid klahve. Pealegi on jõud ja mõistus omavahel pöördvõrdelises seoses, st. mida rohkem jõudu, seda vähem mõistust. Kujuta nüüd ette kui 140 kilone lihasmass tuleb peale treeningut arvutisse, et oma uue lamades-surumise rekordiga eputada, ja avastab, et on bänni saanud...oi kurja..

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Siiski ei tohiks unustada, et antud foorumit külastavad peamiselt jõujäärad, suured karud, kellel näpud kohmakad ja ei taba alati õigeid klahve. Pealegi on jõud ja mõistus omavahel pöördvõrdelises seoses, st. mida rohkem jõudu, seda vähem mõistust. Kujuta nüüd ette kui 140 kilone lihasmass tuleb peale treeningut arvutisse, et oma uue lamades-surumise rekordiga eputada, ja avastab, et on bänni saanud...oi kurja..

See on nüüd küll enda aretatud pöördvõrdeline seos.. üks asi ju ei välista teist , st. et kui oled lihastes siis ei tohiks sul mõistust olla. Ja paksude näppudega on ka võimalik klahve tabada , või vähemalt tuleb selgeks õppida :unsure: "Ja hakkad õieti kirjutama, või muidu .. tulen ja taon klaviatuuriga vastu näppe, kuni HAKKAD SAAMA!"

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kõik need reeglid on ju elementaarsed ja enamusele teada teistest foorumitest. Nädalavahetusel läks minuarvates veriseks asi teemal Tai Kane only ja ülejäänud purusid mitte soovitada. Mis sellest mõttest saanud on?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Väga hea et ma siia sattusin seda lugema, aga kui aus olla siis ma algul hakkasin foorumi reegleid otsima ja ma ei leidnudki neid (ei otsinud ka kaua) aga õnneks ma jälgisin umbes nädal kuidas inimesed siin vastavad ja küsivad, niiet ple hullu.

Kas reeglid ei saaks olla väga selgelt kuskil välja toodud?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

tegelikult ei ole sellel kõigel aga vahet...... kui ei suudeta mehest kinni võtta või tema vaateid ümber lükata siis tuleb teha tark nägu ja seletama hakata milline peaks eesti keele ortograafia välja nägema. NÕ-ME!

Foorumis võiks olla rohkem asjalikkust, muidu loed mõnda Härra Kalmusele postitatud küsimust ja üllatus missugune, neid 15-17a Kalmuseid meid ridapidi kommenteerimas ja igaüks igas suunas. Jätaks äkki pudinurga kuhugi mujale ja seal kus härrased asjatundjad vastavad selle siis hoiaks sodist puhtana.

Mösjöö Rebane palun kaaluge mu ettepanekut tõsiselt,kuna jube tülikas on otsida reaalset infot selle kohta mis on nagu kogemustel põhinev.

:)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Guest Dev.

Igapäevaselt tehakse massiliselt postitusi, kus rikutakse nii üht või teist, isegi sageli mitut reeglit korraga!Milles probleem?

Nõuandjaid on siin palju: ).Kuid tõsiseid asjamehi vähe.Vahest võtaks isegi mõnel teemal sõna aga kogu aeg mis siin saidil olemiseks kulub, läheb soperdiste kustutamisele.

1)Nüüd on siia ilmunud kirjamehed, kes ei kasuta täppidega tähemärke, vaid asendavad need numbritega?Milles probleem?Ei oska seadistada arvutit EESTIKEELSEKS?Pole küll keegi teinud teemat või muulviisil kurtnud, et ei saa seadistamisega hakkama!?

Või on tegemist nagu mujalgi "olen popp ja noortepärane" sündroomiga?

Vaja teistest erineda ja oma kirjutisi n.ö ilustada!?

2)Miks on vaja vastata teemale, kui ei oska nõu anda ja/või ei oska midagi juurde küsida?Näpud sügelevad või tehtud postituste koguarv on häbistavalt väike?

Ning kui midagi väidad, siis põhjenda ka.Kõrini on neist n.ö tarkuritest, kes kirjutavad raamatutest/muudelt saitidelt jutte ümber.Sageli vastavad teemast täielikult mööda.Kui ei tea, uuri järele, tee endale selgeks ja alles siis tule nõu andma.

3)Kui teema on näiteks triitsepsi treenimisest, siis ÄRA MINE SINNA küsima, kas muna söömine on kahjulik(ehk proovi oma jutuga/küsimustega jääda teema piiresse).Paljud kasutajad väidavad, et otsingu abil ei leia midagi!?Milles probleem?Leiaks rohkem, kui teema pealkiri vastaks sisule.

4)Mitmeid kordi on sellest juttu olnud, et enne uue teema tegemist kasuta otsingut!

Miks peab olema fooorumis sarnaseid teemasi kohe tosin?Võiks olla üks ja ilus - põhjalike vastustega ja läbuvaba.

5)Kellegi eesmärk ei ole muuta foorumit igavaks kohaks, kus ainult tõsist juttu võiks ajada.Nalja võib alati teha(foorumis on nii mõnedki hea huumorisoonega mällerid, kes ei riku reegleid ja seetõttu nende postitused ei kao kuskile).

Aga ei ole vaja teha ühte teemasse mitut nalja järjest, kasu andev jutt peaks ikka esikohale jääma.Ja oleks tore, kui kasutajad ise tunnetaksid millal asi on naljakas ja millal läheb juba lametsemiseks kätte.

6)Ära vasta rämpspostitustele(mine külma närviga üle) ehk teemavälistele postitustele või muusugusele läbule.Muidu näed ainult tühja vaeva, sest kuri moderaatorionu on sunnitud mõlemad postitused kustutama.Kui läbustajad siin foorumis tähelepanu ei saa, siis arvatavasti nad tüdinevad ruttu ja muudavad oma suhtumist!

7)Kui tagantjärele muudad oma postitust, siis ole hea ja puhasta see põhjalikult ära.Ei ole just meeldiv vaadata postitusi, kus all ilutseb kiri muudetud bla-bla sellel kuupäeval aga postitus ise on viimane soperdis.Mida üldse muudeti siis?

8)Ära quoti pikki tekste.Sageli on Sul õelda midagi ainult konkreetse lause või lõigu kohta, seega ülejäänud tekst võta vahelt ära!

Loodan siiralt, et mädapostituste arv ei kasva enam vaid vastupidi - kahaneb.

Läbustajad tahavad, et nende probleemile vastataks põhjalikult ja korrekses kirjas(seega nad võiksid ise ka normaalse inimese kombel kirjutada).

Ilusat amazoneerimist; )

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Pole midagi siin halada tühja tähja pärast... moded peavad ka ome leiva välja teenima.... no mis kurat on kui paar koma on puudu või ülearu... foorum on suhtlemiseks mitte selleks et kellegi trükivigade kallal nokkida.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Üks väike asi oleks öelda. Mõned kasutavad täpitähtede asemel numbreid, sest neil on välismaine klaviatuur või asuvad ise välismaal. Aga kes panevad täpitähti ja numbreid vaheldumisi, peaks ikka natukene trükkimist õppima. :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Neid reegleid tuleks veel karmimaks teha! Suhteliselt palju läbu ja ot-ed on siin ikka! Tean et suur foorum ja palju kasutajaid aga ikka. Amazon.ee rate võiks kah turvalisemaks teha, et ilma registreerimata ei sa kommenteerida. Muidu kellegi teise pildi alla pannakse kellegi teise kasutaja nimega kommentaare ning sõimataks jne. Sama moodi piltide lisamisega, et igasugust rämpsu ei saaks ylespanna... ja see pildi max suurus võiks natuke suurem olla sellest 100 kb, paljudel jääb selle suuruse pärast pilt panemata, et puudub vastav pildi töötlus programm... ma usun. Igatahes minu poolt edu ja lootma jäämist, et olukord siin foorumis paraneb :);)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

ja mina kyll aru ei saa miks seda m8linat siin olla ei v6i? see on foorum kus inimesed saavad avalikke postitusi panna mis j6uavad paljude silme ette. k6igil kellel on v2hegi midagi vastata peaks olema v6imalus seda teha. yksk6ik kas on see mingi konkreetne ja asjalik vastus v6i poolnaljaga m6eldud vastus. muidugi nilbused on jamad aga minumeelest liiga karmiks minnakse siin foorumis. l6ppude l6puks on see k6igest foorum ja te tegijad peaksite 6nnelikud olema et siin foorumis rahvast yldse k2ib! ise olen varem hoogsalt kahes foorumis kaasa r22kind ja m6lemad seisavad hetkel tyhjana(nimesi ei nimeta!), sest nende tegijad arvasid et valitsevad riiki kust rahval mujale p22su pole, aga eksisid. rahvas pani riigist tuld nii mis kole. 2rge siis pikka viha pidage ja ma KEELDUN kasutamast t2pit2hti sest mul ei olegi neid klaveatuuril, mitu aastat on mu kirjastiil esimene ja esmakordselt kuulen yldse mingit kommentaari oma kirjastiili kohta siin foorumis. jama jama..s88vad v2lja mu vist

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
ja mina kyll aru ei saa miks seda m8linat siin olla ei v6i? see on foorum kus inimesed saavad avalikke postitusi panna mis j6uavad paljude silme ette. k6igil kellel on v2hegi midagi vastata peaks olema v6imalus seda teha. yksk6ik kas on see mingi konkreetne ja asjalik vastus v6i poolnaljaga m6eldud vastus. muidugi nilbused on jamad aga minumeelest liiga karmiks minnakse siin foorumis. l6ppude l6puks on see k6igest foorum ja te tegijad peaksite 6nnelikud olema et siin foorumis rahvast yldse k2ib! ise olen varem hoogsalt kahes foorumis kaasa r22kind ja m6lemad seisavad hetkel tyhjana(nimesi ei nimeta!), sest nende tegijad arvasid et valitsevad riiki kust rahval mujale p22su pole, aga eksisid. rahvas pani riigist tuld nii mis kole. 2rge siis pikka viha pidage ja ma KEELDUN kasutamast t2pit2hti sest mul ei olegi neid klaveatuuril, mitu aastat on mu kirjastiil esimene ja esmakordselt kuulen yldse mingit kommentaari oma kirjastiili kohta siin foorumis. jama jama..s88vad v2lja mu vist

Mölin siin foorumis on mõttetu , kui tahad ennast välja elada , mine jippiisse. Ja kahtlane on ka selle foorumi väljasuremine , sest see on minuteada ainuke korralik teemakohane foorum :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Minuarvates pole seda kartustki, et see foorum välja sureb, sest jõusaali sport kogub praegu ju kõvasti tuure. Või kuidas?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Guest Dev.

Kurupt, mis mõlinat sa mõtled?Vähemalt 2-3 kuud pole siin tehtud enam ühtegi sõimavat/otseselt vaenu õhutavat postitust.

Ma arvasin ja arvan siiamaani, et see foorum on esmajoones n-ö nõustamiskeskus.

Mis meid kõiki ühendab(v.a mõnda)?JÕUSAAL. Miks me siia üldse ronisime?Eks igaüks räägib enda eest aga vaevalt keegi tahtis siia niisama aega veetma tulla vms.Vähemalt mina jäin siia püsima, kuna see oli ja on parim kulturismialane foorum!Ma tulin siia, et õppida ja võimalusekorral teisi aidata.

Aga nüüd tahetakse foorum muuta teistessarnasteks ehk läbulateks!?Vaata SIIA ja sealt edasi vali foorumid.Tore koht?Soovid amazon`i ka sellist vabadust?

AMAZON.EE saidil on jutukas ja vaba foorum!Tahate ajada tühja juttu?Palun väga!

Miks nii vähesed neid võimalusi kasutavad?Ikka igaüks tahab ronida puhtale pinnale, kus teised "elavad" ja seal oma äranägemise järgi end sisse seada"las mina teen mis tahan, ma olen boss aga teised hoidku oma asjad korras"

KUIDAS MA SIIS KIRJUTAMA PEAN?

Paljud on sõna võtnud niiviisi, et tühja-tähja näägutame selle kirjapildi kallal!

Kujutage ette, et iga siinne foorumi kasutaja kirjutab nagu MAEITEAMIS(igasugu tähemärgid on asendatud numbritega või mingite ime sümbolitega, kõik laused kirjutatakse üksteise otsa jne).

Otsige ise siin foorumis kõige jubedam postitus ja kujutlege, et kõik postitused hakkavad tulevikus sellised olema!Raske otsida - läbu kustub siin kiirelt.

Õnneks seda ei juhtu(isegi siis kui moderaatorid ja reeglid kaotada), sest on tüüpe, kellel tuleb normaalselt kirjutamine iseenesest.

Ehk on PROBLEEM selles, et "mina" niikuinii iseenda postitusi ei loe aga teiste omi tahan küll lugeda, ehk las teised kirjutavad normaalselt aga "mina" kirjutan nii nagu viimane mood on?Teised jällegi tahavad "minu" postitust lugeda aga kui see on mingi läbu, siis niikuinii keegi seda ei loe.

Kurupt eks proovime siis sinu probleemi avalikult ära lahendada!Hea näide teistele!

Esiteks HOIATUSED, mis sulle on väänatud pole kirjaviisi pärast(vähemalt need, mis mina tegin).Ma lühidalt proovisin sulle vihjata mille eest aga juu siis jäi sellest sinu jaoks väheks.Probleem hoopis oli selles mida sa kirjutad!Vaata nüüd tagantjärgi, mida sa kokku kirjutanud oled!Loe oma postitusi!

Endal mugavam ei oleks, kui muretseks siinsetesse oludesse sobivama klaviatuuri?

Lae endale alla programm, mis on vajalik selleks, et saaks täpitähti kasutada!

Ja joonista need tundmatud kujud seal klaviatuuril üle täpitähtedega!

Probleem peaks olema lahendatud?Kui midagi nihu läheb, siis tee foorumisse teema ABIPALVEGA!Kõike paremat Kurupt!: )

Ja ma mõtlen seda tõsiselt, ei ole vaja teha selliseid postitusi nagu näiteks :

v22rt asi on vist, ise pole kyll proovind..nagu pablo ytles kui nutsu jagub siis v6id osta. kui oled alles hakanud spordiga tegelema siis pole ma arvan kyll m6tet veel v6tta, aga kui ammusest ajast spordis, ntx kergej6ustikus siis ei usu et midagi kurja teeb..mulle ei teind..

Algul väidetakse, et pole ise proovinud ja postituse lõpposas hoopis tuleb välja, et ikka on proovitud?Kumb siis õige on?Konkreetset juttu pole, ainult mingi väljamõeldud mull ja eelnevate postitajate jutu kordamine!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Inimesed on jälle nädalavahetusel aktiivsed olnud ning väga üllatav on fakt, et julgetakse adminni ning moderaatorite kallal ilkuda/mögiseda. Ja kui moderaator julgeb midagi vastu kobiseda või siis tema 'eliitpostitusi' kustutada, siis on kohe ahistamine.

Mida öelda ja mõelda.

Kordaks veelkord üle: kui ei meeldi, mine ära.

Ei ole vaja tühikargajaid, kes proovivad karjuda ja ülestõusu teha teemal, et nende (inim)õigusi kärbitakse. Kui arvad, et sind ahistatakse, siis on arvatavasti see PÕHJUSEGA.

Jätkan endisest külmema närviga postituste kustutamist ning kõik sõnumid ning e-mailid teemal 'MINE M****' võite kirjutamata jätta, kuna pole mina see mees, kes viitsiks tuuleveskitega kakelda. Reeglid on tehtud siin põhjusega ning kui tõesti ei meeldi, otsi endale teine koht, kus hormoonidest pulbitsevat puberteediiga välja elada.

Mida veel teha, et asjalikke inimesi teistest välja sõeluda? Olen võtnud vastu otsuse, et targad ning asjalikud mehed saavad endale uue kasutajatiitli/staatuse - millise, on veel selgitamisel. Seega peaks ehk kergem olema vaadata, kelle nõuandeid kuulata ning kelle omasid ignoreerida (loodan, et mösjoo enemy on sellise asjaga rahul).

Seega - käituge hästi ja viisakalt, ärge sõimelge ning saatke sõnumeid mulle 'miks mu postitus on kadunud' (kui on kadunud, siis on põhjusega) ning nautike saabuvat kevadet.

P.S. Reeglid on ka üleval foorumi ABI all, link SIIN

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

vaevalt siin olijatest kellelgi hormooni (testost.) üle on ;):P:D

ajavad endale tibestriani ja retiboli ja mis kuradi sitta kõike sisse

aga olen täiesti nõus.... möla pole vaja... kuid kas on vaja hakata ka komade ja tähtede kallal nokkima?

Muudetud kasutaja TANK poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

üldiselt on foorumi moderaatoritel 100% õigus üelda mis ja kuidas!

aga küsimus oleks järgmine! kui keegi küsib üldiselt mis toidulisandeid olete kasutunud või mis on paremini mõjunud siis ju seaduspäraselt kui vastaja ütleb et mõni toode mujalt (n. fitler.ee-st) on talle hästi mõjunud oleks see portaali reeglite vastane kui tegu pole siin müüdavaga! kas nii juhtub ka et inimene saab siis bloki? see on vaieldamatult eesti parim foorum vastavatel teemadel kuid siiski inimese aus arvamus on ju siiski isiklik ja kõigi eesmärk on saavutada võimalikult palju tulemusitreenides ja parimaid toidulisasid tarvitades!

igatahes edu rebasele! ;)

Muudetud kasutaja kame poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
aga küsimus oleks järgmine! kui keegi küsib üldiselt mis toidulisandeid olete kasutunud või mis on paremini mõjunud siis ju seaduspäraselt kui vastaja ütleb et mõni toode mujalt (n. xxx.xx-st) on talle hästi mõjunud oleks see portaali reeglite vastane kui tegu pole siin müüdavaga! kas nii juhtub ka et inimene saab siis bloki?

No kuidas öelda. Ütleme nii, et ka mind allutatakse kõrgemale võimule.

Üldiselt kui kukutakse jahuma PALJU mingist kindlast võõra päritoluga tootest mida müüakse kuskil võõras kohas siis võiks öelda, et postitus kustutatakse suhteliselt suure tõenäosusega. Bannima mina isiklikult kedagi ei hakka (muidugi juhul, kui postitaja pole jäärapäine ning proovib SIISKI oma postitust 10 erineva kasutajanime ning 100 uue teema all üles lükata).

Kui aga kõnnitakse kuskil piiri peal (kus otseselt millelegi kindlale ei vihjata) ning küsitakse ehk tarbimisnõuandeid vms siis ma otseselt ise midagi tegema ei hakka. Tore muidugi oleks, kui keegi küsib nõuandeid ning ei saa kuidagi keelt tagasi hoida, tehakse see asi ära erasõnumite teel.

Aga nagu ma ütlesin, ka alguses - võib tulla veel kõrgem võim kui mina, ning siis pole keegi kaitstud.

Niikauaks aga mõistliku käitumist!

to TANK: päris kirjavahemärkide pärast norima ja nokkima ei lähe (kui komasid palju puudu on) AGA inimesel võiks siiski piisavalt tarkust peas olla, et lauseid jupitada ning eraldada (1 punkti abil!) ning uusi lauseid suure tähega alustada. Seda peaks juba austusest eesti keele vastu tegema. Vennikesed, kes aga järjekindlalt täpitähti eiravad (rääkides, et see on cool ning nad on niimoodi harjunud), võiksid küll ümber harjutada. Väikesel määral ta ehk ei häiri (ka mina panen mõnikord harva ü asemel y tähe) aga kui pidevalt ön üks 22 ja b88 ning b66 siis nendel sassidel kauaks siia asja pole.

Eesti keel on ilus keel ning loodan, et inimesed kasutavad seda, muidu võib juhtuda, et ühel ilusal päeval sellist keelt enam ei eksisteerigi.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×