Jump to content
g0709

Kiiruse arendamine jooksmisel

Recommended Posts

Hei!
Nimelt on mul soov osaleda Sisekaitseakadeemia kehalistel katsetel. Kui muud harjutused teeks miinimumi peale ära, siis jooksudega nii lihtne pole. Distantsid on 1500m, mille max aeg võib olla minu soovitud eriala jaoks 7:45 ja 3000m, mille max aeg võib olla 21:00.

Üritasin 1,5km jooksu teha ja aeg oli kõvasti üle kaheksa minuti. 3km-t ei julgenud isegi proovima hakata, jõudsin vaevalt esimese distantsi ära joosta. Küsimus siis järgmine: kuidas arendada distantsi läbimise kiirust?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

No ma ei tahaks sellepärast eriala õppimisest loobuda, et ma jooksmises piisavalt kiire pole. See oleks ju täielik lollus, ikka teen kõik selleks, et kooli pääseda ja rumal oleks katsete mitteläbimise pärast välja langeda. Muidu alates detsembrist olen jõusaalis käinud 4-6x nädalas, nii et päris laksust ei hakka end liigutama, väike eeltöö on tehtud. Lihtsalt jooksmist pole harrastanud.

Minu jaoks on kriteeriumid päris kõrged, kuna ma olen tütarlaps ja pole seda jõudu niimoodi varnast võtta. :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Jõusaalis muskli pumpamine puhas nartsism. Enamus lihamägesid ei suuda joosta ja vaevlevad kõrgema vererõhu käes. Liikumine ja jooxmine südamele ja veresoonkonnale kõige kasulikum. Aga edu sulle ja kui regulaarselt jookmisega tegeled siis saad kindlasti hakkama.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×