Jump to content
pillekas9

Rasvade tarbimine.

Recommended Posts

Kas peaksin muretsema, kui igapäevaselt moodustavad rasvad umbes 50% päevasest tarbimisest? Või peaksin selle teema vaatluse alla võtma ning tarbimist vähendama?

Rasvad tulevad omeletist, avokaadost, kodujuustust 4%, india pähklid, kanafilee, sealiha.

Väldin riisi, makaroni, kartulit, vahel harva söön saia ja leivaviilu lõunasöögi juurde.

Üldine päevane kaloraaž jääb muidu normi piiridesse 1500 - 2000kcal.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kui keha reageerib positiivselt suurele rasva kogusele siis ju kõik hästi. Kui nõrgana end tunned ja nagu energiat vähe siis langeta rasvade osakaalu ja t6sta sysivesikuid : )

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kui keha reageerib positiivselt suurele rasva kogusele siis ju kõik hästi. Kui nõrgana end tunned ja nagu energiat vähe siis langeta rasvade osakaalu ja t6sta sysivesikuid : )

Kus sa seda rasva kanafileest saad veel :) ?

  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kui keha reageerib positiivselt suurele rasva kogusele siis ju kõik hästi. Kui nõrgana end tunned ja nagu energiat vähe siis langeta rasvade osakaalu ja t6sta sysivesikuid : )

Üldiselt +1. Kas köögivilju / puuvilju sööd ikka ka?

  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Guest Sügiskülv

Rasvad tulevad omeletist, avokaadost, kodujuustust 4%, india pähklid, kanafilee, sealiha.

Avokaado on üldse väga hea asi, kuid veidi võõras meie kultuurile, eestlaste jaoks see on võõras vähetarbitav asi.

Enamasti on poes need tooruse tõttu söögikülbmatud, seetõttu tulebki koguaeg neid toorena osta et nad kodus valmis küpseks.

Rohesaaduste, sh avokaadode, vitamiini tase/peak tõuseb maksimumi kui vili on küps, st tooreid polegi kasulik süüa.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kas peaksin muretsema, kui igapäevaselt moodustavad rasvad umbes 50% päevasest tarbimisest? Või peaksin selle teema vaatluse alla võtma ning tarbimist vähendama?

Rasvad tulevad omeletist, avokaadost, kodujuustust 4%, india pähklid, kanafilee, sealiha.

Väldin riisi, makaroni, kartulit, vahel harva söön saia ja leivaviilu lõunasöögi juurde.

Üldine päevane kaloraaž jääb muidu normi piiridesse 1500 - 2000kcal.

Ehk siis umbes 83-111g rasva paevas. Ei tea kyll kehakaalu, aga kilodes umbes sama palju kaaluva inimese jaoks taiesti OK.

Protsentuaalne lahenemine ei ole nii hea kui labi koefitsendi.

Muudetud kasutaja SKG poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Rohesaaduste, sh avokaadode, vitamiini tase/peak tõuseb maksimumi kui vili on küps, st tooreid polegi kasulik süüa.

Mis sunnib viimaseid 4 sõnu kirjutama?

Sõnasta siis vähemalt paremini.

Isegi, kui nad ei ole saavutanud peak'i, miks see kasulik ei peaks olema.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Guest Sügiskülv

Mis sunnib viimaseid 4 sõnu kirjutama?

Sõnasta siis vähemalt paremini.

Isegi, kui nad ei ole saavutanud peak'i, miks see kasulik ei peaks olema.

Ma võtaks need 4 sõna tagasi, aga paraku mul puudub selleks Redigeerimise nupp.

Minu jutu mõte oli muidugi äärmuslik, ses mõttes, nagu entusiasti äärmuslikkus nö.

Osad väidavad ka, et vitamiinid paiknevad rohesaaduses erineva hajususega, et näiteks justnimelt vahetult õunakoore all asuvat enamik vitamiine, seetõttu need väidaks entusiastlikult, et sööge ainult õuna välis-sfääri.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×