Jump to content
pillekas9

Treeningkordade arv nädalas?

Recommended Posts

Tere,

Käin kaks korda nädalas teisipäeviti ja neljapäeviti jõusaalis ringtreeningul. Kas kaks korda nädalas on piisav või peaksin mõne treeningkorra juurde lisama? Kodus on olemas crosstrainer, samuti kepikõnni varustus, ka suusad on olemas.

Eesmärk on treeninguga toetada kaalulangust ning tõsta lihastoonust. Tean, et trennist pole kasu, kui toitumine paigast ära, töötan ka selle kallal ning üritan paika saada.

Aga kripeldama ongi jäänud see, kas piisab kahest korrast nädalas, et tulemus oleks maksimaalne?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

2x on veidi vähe. Sellisel juhul peaksid mõlemad trennid olema kindlasti Full-Body ehk kogu keha läbi ning suhteliselt suure koormusega. Kui nii treenida siis soovitaks pigem veel üks puhkepäev kahe trenni vahele jätta.

Veel parem oleks juba 3x nädalas, nii võib juba väga häid tulemusi saada.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Endal on treening kava jaotatud kaheks. Väga halval juhul satub nädalasse 2 trenni päeva(kord kahe kuu jooksul) ja väga heal 4, aga üldjuhul on 3 trennipäeva nädalas...nii et üle nädala saab teatud kehaosad 2x vatti. Tulemused on väga head ja jätkan samas vaimus vb peaks tegema korra kuus nelja päevase trenni nädala. Soovitan samuti alates 3 treening päeva nädalas. Olgu tegu jõusaali külastajaga või jooksjaga.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kui oled keskmise pikkusega keskmine naisterahvas ja teed jõusaalis "keskmiste" koormustega trenni, siis võid jämedalt võtta, et ühe trennikorraga põletad umbes 20-30g rasva kehalt. Eeldusel, et enne trenni kõht just väga täis pole söödud. Siit võid teha oma kalkulatsioonid, mitu trennikorda oleks suveni vaja, et nt. 3-4 kg trenni abil kaotada ... :)

Nii et pigem ikka kööki ...

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×