Jump to content
Draakon40

Eesti Maaülikooli meistrivõistlused Fitness Five

Recommended Posts

Tagasi uudise juurde

[h2]10. veebruaril 2013 toimuvad Eesti Maaülikooli spordihoones Kreutzwaldi 3 Eesti Maaülikooli meistrivõistlused Fitness Five.[/h2]Tule osalema või kaasa elama!Registreerimine ja kaalumine algavad kell 10.00.Eesmärk:Eesti Maaülikooli meistrite selgitamine Fitness Five´s. Sportimisharrastuse ergutamine EMÜ üliõpilaste ja töötajate hulgas. Osalemisel saadud punktid lähevad koondtabelisse ning kevadel 2013 selgub sportlikult parim instituut.Võistlust organiseerib Eesti Maaülikooli Spordiklubi. Turniiri peakorraldaja Rait Rodi (tel. 5282218; e-mail?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Fitness Five esikohta suutsid kaitsta meeste arvestuses Jüri Juurikas ja naiste arvestuses Karmen Alnek.

Jüri Juurikas (MMI) kogus meeste konkurentsis viie ala kokkuvõttes 223 punktiga, talle järgnesid Allan Nikopensius (MMI) 207 ja Marek Tšernjavski (MSI) 185 punktiga. Kui eelmisel aastal suutis Jüri Juurikas võita kõik alad, siis sellel aastal napsas oma keha raskusega kükki tegemise ala võidu Allan Nikopensius. Jüri Juurikale jäi "vaid" neli alavõitu, milleks olid surumine rinnalt, biitseps, lõuatõmme ja triitsepsi surumine rööbaspuudel.

Karmen Alnek (MMI) kogus naiste arvestuses kokku 181 punkti ja ta võitis kolm ala, milleks olid surumine rinnalt, kükk ja kõhulihas. Karmenile järgnesid Merit Truus (SK), kes kogus 154 punkti ja võitis biitsepsi ning Kaisa Külaots, kelle punkti saagiks jäi 152 ja temalgi õnnestus võita üks ala, milleks oli rippumine.

Kõikidele alavõitjatele pani auhinnad välja Fitshop.ee.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Proovisin nende alade kohta siit mingisugust põhjalikumat infot välja lugeda, aga ei õnnestunud. Milline see bicepsi harjutus oli ja kuidas arvestati punkte? :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Juhend siin:

http://sport.emu.ee/sport/emumv/fitness-five/juhend/

Raskused olid kergemad kui päris fitness five-l. Biitseps kõvera kangiga selg vastu posti toetatud, jalad natuke eemal, selg ei tohi lahti tulla, kangiga peab lõua ära puudutama.

Punktiarvestus igal alal mitu kordust jõuad teha 75 sek jooksul niipalju punkte saad:)

Ja lõppkokkuvõte kõikide punktide summa.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kommenteerimiseks logi sisse või loo konto

You need to be a member in order to leave a comment

Loo konto

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Logi sisse

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×