Jump to content
sytec280

Kaalust juurde!

Recommended Posts

Tervist! Nimelt selline probleem,et oleks vaja kaal saada 90-93-le kg-le. Olen kiire ainevahetusega,pikkust 191cm,hetkene kaal 80-81(kõigub,arvatavasti vee arvelt),vanust 18 ja pool aastat. Jõusaalis alustasin käimist eelmise aasta septembrist kuni kuskil aprilli keskpaigani(siis läks saal remonti),ja seoses sellel ajavahemikul aprill-augusti lõpp ei saanud jõusaalis käia,küll aga tegin kätekõverdusi siis ja käisin paar korda jooksmas.Eriti eelmist aastat arvesse isiklikult ei võtaks,kuna toitumine oli möödunud aasta ükskõikne.Hetkel olen käinud järjepidevalt septembrist saati treeningutel- 3 korda nädalas:esmaspäev,teisipäev ja neljapäev(rohkem lihtsalt pole võimalik,vahest jõuan ka reedel kodukanti,kuid väga harva).Pluss veel võrkpall mis on teisipäeviti ja neljapäeviti peale jõusaali mul kohe - põhimõtteliselt 3h trenni jutti nendel 2 päeval.

Trennist seda,et esmaspäev rind+triits+kõht,teisipäev selg+biits ja neljapäeval jalad+kõht(jalgadele teen plahvatsulikku jõutrenni võrkpalli jaoks)

Söömise kohapealt niipalju,et:

Hommikul: müsli koos 3.5%-se piimaga/200g vanilje kohupiima+banaan

Lõuna(kuskil 11.40-12.30,varem pole võimalik)Kuhjaga keedetud kartuleid+siis mingi salat ja lihalaadne asi(hakkrull,šnitsel vms)Pidevalt on erinev.

Enne trenni vahepala(15.55):200g-ne vanilje kohupiim+100%-ne mahl v piim

Enne trenni(16.30): söön ühe banaani/õuna

Õhtusöök(peale trenni):(18.00 või 20.20)võtan kiirelt kanafilee singiga tosta röstsaia ja seejärel hakkan kohe süüa tegema:makaronid(kuskil 200-350g kuivainena)/riis(125g kuivainena)+sinna kõrvale kanapihvid(ca 100-120g)/kanafilee(170g),punaseid soolaube ja 400-600ml piima+puuvili magustoiduks

Õhtune vahepala: 1.30-2h peale õhtust sööki söön tuunikala soolvees(kuskil 135g kalaliha) koos 1-2 piimaga ning paar singisaia.

Hilisõhtune vahepala:200gne vanilje kohupiim+mahl/piim

Enne magama minekut: 300g kodujuustu(6%-list)+piima+veel nipet-näpet midagi,kui mahub.

Enamvähem olen niiviisi toitunud septembrist saati(kuigi hiljuti suurendasin toidukoguseid veelgi ja toidukordasid,kuna kaal jäi kinni)

Jõusaali ja võrkpalli vahel võimalust süüa ei ole ja lisandeid ka ei taha tarbida.Ning soov on mõlematel aladel jätkata,ilma,et peaks üht teisele ohverdama.

Seda ka veel,et kuna majanduslikult pole just kõige paremas olukorras,siis nädalas (esmasp-kuni reede) on eelarve 30€ toidupeale.

Et mida ma peaksin vahetama oma menüüs,mis oleks kooskõlas hindadega,et välja tuleks.

Kui oleks mingit infot veel vaja,siis ikka saab.

Sai nüüd küllaltki pikk tekst,kuid ehk saate aidata.

Ette tänades!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×