Jump to content
jrx

VÕIMLA: MMA püstivõitluse ja maasvõitluse baaskursus TARTUS (sportlik vabavõitlus; BJJ))

Recommended Posts

Soovid teha mitmekesist ja huvitavat treeningut? Huvitavad võitlusalad? Tule õppima VÕIMLASSE!

Spordikubi VÕIMLA on keskendunud erinevatele kahevõitlusaladele, mis kanduksid üle kõige reaalsemasse võitlussporti: sportlikusse vabavõitlusesse (ingl. k. MMA e. Mixed Martial Arts).

Selle tarvis alustame septembri alguses KAHE erineva algkursusega, kuhu ootame inimesi, kellel pole selliste kahevõitlusaladega varasemat kokkupuudet või kes soovivad varasemaid oskuseid taas üles soojendada.

MMA püstivõitluse baaskursusel on kombineeritud erinevate täiskontaktsete löögispordialade (nt. poks, taipoks) arsenal. Õpitakse liikumist, kaitset ning erinevaid käe, jala ja ka põlvelööke just nii, et need võiksid olla rakendatavad ka sportlikus vabavõitluses. Püstivõitluse baaskursus võib olla eelduseks mistahes löögispordiga edasi tegelemiseks või sportliku vabavõitluse teiste komponentidega jätkamiseks.

Püstivõitluse baaskursuse treeningud toimuvad esmaspäeviti ja kolmapäeviti 20.00 - 21.30 Jakobi 5 ning pühapäeval 18.00-19.30 A Le Coq Sport Ihaste tee 7. Esimene treening 10. septembril.

MMA maasvõitluse baaskursusel on kombineeritud mitmekesiseimate maasvõitlusspordialade (brasiilia jiu jitsu, lukumaadlus) arsenal. Õpitakse maasvõitlusolukordades saavutama paremaid asendeid, välja saama halbadest asenditest (nt kinnihoidmised) ning ka vastast alistama valuvõtete ja kägistusvõtetega. Maasvõitluse baaskursus võib olla eelduseks lukumaadluse või brasiilia jiu jitsuga jätkamiseks edasijõudnud tasemel või sportliku vabavõitluse teiste komponentidega jätkamiseks.

Maasvõitluse baaskursuse treeningud toimuvad teisipäeviti ja neljapäeviti 20.00 - 21.30 Jakobi 5 ning pühapäeval 18.00-19.30 A Le Coq Sport Ihaste tee 7. Esimene treening 11. septembril.

NB! Vajalik eelregistreerimine info [ät] bjj.ee - kohtade arv kursustel on piiratud.

Loe lisainfot ja saa rohkem teada kodulehelt: WWW.VOIMLA.EE

või jälgi meie tegemisi Facebookis.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Püstivõitluse baaskursus on täitunud 100%. Kui soovid alustada MMA õppimist või huvitab brasiilia jiu jitsu või lukumaadlus, saad registreerida end maasvõitluse baaskursusele, kuhu on veel vabu kohti. Registreeri juba täna, kursus algab järgmisel nädalal!

post-6272-0-02962200-1346825822.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kommenteerimiseks logi sisse või loo konto

You need to be a member in order to leave a comment

Loo konto

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Logi sisse

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×