martinjaalice 0 Teavita postitusest Postitas Juuni 3, 2012 Tervist!Mul on selline mure ,et alati kui ma söön palju,no ikka kõhu ilusti täis siis on mul nagu raseda magu ees:/Millest see tuleneb? ema arvas sellest et olen oma mao välja venitanud vmsSee häirib täiega.. nii kui korralik praad/supp/ või isegi palju jooki joon siis on magu ees :S ja see eiole üldse ilus!Mis arvate?Terv,A Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
AlanBStard 126 Teavita postitusest Postitas Juuni 3, 2012 Äkki oledki rase 1 Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
htilga 95 Teavita postitusest Postitas Juuni 3, 2012 Kuhu see toit siis minema peaks, kui sa ikka kurgumulguni end täis sööd? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
LiisbetV 1 Teavita postitusest Postitas Juuni 3, 2012 Pärast suurt söömat on ju kõigil kõht ees Kui see Sind nii väga häirib siis söö korraga vähem ja tihedamini. 5-6x päevas vähemalt iga 3h tagant. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
AlanBStard 126 Teavita postitusest Postitas Juuni 3, 2012 Samas, ega väike front plank väljveninud kõhulihaste treenimiseks ilmselt kellelegi halba ei tee. 1 Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Kats23 0 Teavita postitusest Postitas Juuni 3, 2012 Minul sama asi, aga arvan, et see loomulik Kui sööma hakkad, siis pane midagi lohvakamat selga, siis ei paista välja:D Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
LiisbetV 1 Teavita postitusest Postitas Juuni 3, 2012 Samas, ega väike front plank väljveninud kõhulihaste treenimiseks ilmselt kellelegi halba ei tee.Väljaveninud kõhulihas? Mis see on? ja kuidas seda saab Puhas uudishimu Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
martinjaalice 0 Teavita postitusest Postitas Juuni 3, 2012 No kurat ega ma ei vahi ju teiste naiste kõhte kui nad kõhu täis söövad:D lihtsalt ma olen enesesuhtes nii nõudlik et igaasi häirib aga vähemalt tean siis et see normaalne;) Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Archangel 482 Teavita postitusest Postitas Juuni 3, 2012 Variante olukorda parandada on mitmeid.Söö ühe korraga vähemHoolitse, et rüht oleks korralikTee trenni nii kõhulihastele, kui alaseljale. Kõhule võiks proovida ka vaakumharjutusi teha. Õpetab hästi alateadvuslikult kõhtu kergelt pinges hoidma ja seega ka seespool. Kohe mitu senti kõhul nö. "kaob".Ning muidugi üleüldine treening ja õige toitumine aitab liigsest rasvast vabaneda, kui sellega peaks probleeme olema. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
martinjaalice 0 Teavita postitusest Postitas Juuni 3, 2012 üldiselt mul rasvu ei olegi.. hetkel alustasin sellega et natuke massi lisada nii umbes 2-3 kilo juurde.Kuna olen 164cm ja kaalun 49,5. Väga hull ei ole aga ennast natuke häirib võiks rohkem volüümi olla:)kõhulihaseid teen nüüd igapäev,varsti ole näha tulemusi:) Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
AlanBStard 126 Teavita postitusest Postitas Juuni 3, 2012 Väljaveninud kõhulihas? Mis see on? ja kuidas seda saab Puhas uudishimu Üsna iseenesest kalduvad pikenema. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides