Jump to content
Eleri

Eleri blogi- Kuidas ühildada LCHF ja HCLF dieeti?

Recommended Posts

Kas selja läbi vajumine tuleb sellest, et keha on vöörihmaga või trikooga ära harjunud ja enam ilma ei suuda sirgu hoida?

Või sellest, et jõutõmme on nõrgem kui kükk?

Seljalihased on mul ilmselt kõige nõrgemad peale biitsa, aga tegeleme sellega :)

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Väga tore, et on mitmekülgsed inimesed olemas.

Võta Jüriga ühendust tal läks just Peogeotil plokikaane tihend läbi, äkki saad hoogtöö korras ette võtta

No mul garaažis suht tuuga. Järgmine aeg on alles juulis. Soovitan pöörduda mõne suurema firma poole, nad küll pole nii spetsialistid aga ehk kannatab :)

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kui suur see kollektsioon ka juba on? :D

Ära muretse Imre, sind ma oma kollektsiooni suurusega ei trumpa. Aga kala ma küll ei püüa, selles osas oled sa must mitmekülgsem :)

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kui juba mitmekülgsus jutuks tuli, siis hakkasin mõtlema oma praeguse elu ja kunagise elu peale. Alles 5 aastat tagasi elasin teadmisega, et minust saab kitarriviruoos, helilooja ja laulja. Käisin 8 aastat Tallinna Muusikakeskkoolis, kus üldharidus on ühendatud muusikaga. õppisin seal klaverit ja kitarri, laulsin kooris, millega ühel konkursil Saksamaal saime Euroopa parima koori tiitli. Muusika on olnud minu südames juba väikesest peale. 2-aastaselt hakkasin käima laulmistundides, 4-aastaselt klaveri- ja plokkflööditundides ja ETV laulustuudios. Hiljem läksin Eesti Raadio laulustuudiosse. 10-aastaselt vahetasin klaverieriala kitarri vastu, kuid klaverit õppisin lisapillina ikka edasi. Samuti võtsin lisaks basskitarri ning seda mängisin mõnda aega ka ühes puhkpilliorkestris. Veidike õppisin ka tuubat. Olen pidevalt osa võtnud erinevatest laulmise konkurssidest, muusikaprojektidest (bändid, muusikalid jms). Mingi hetk hakkasin taipama et haridus on sellest kõigest olulisem. Järgmine hetk leidsin enda jaoks spordi ja nii see on läinud. Vahel ikka võtan oma kitarri ja laulan või mängin. Mõnikord tuleb klaveritaga istudes improvisatsioonitulv. Selleks kõigeks on küll vähe aega, aga ma vähemalt tean, et seda kõike oskan ma tulevikus edasi anda oma lastele, sest ega oskused ei kao- need ainult ununevad, aga meeldetuletamine enam pole nii keeruline. Kunagi kui ma pensionär olen, siis mul on aega see kõik uuesti käsile võtta ja mängida, mängida..

Oeh, aitab melanhoolitsemisest.

Üks väike lauluke teile siis aastast 2003. Klaveril Rein Rannap ja laulan mina :D

Ja üks video aastast 2009. Kes mind ära ei tunne, siis ma vasakul, punase basskitarriga

Aitab lobast. Ma suusatama nüüd :)

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Peaksin juba poolteist tundi tagasi magama, et saaks oma 8 tundi ilusasti täis magatud, aga võta näpust, pole isegi mitte sellist tunnet et lähema 12 tunni jooksul magama hakkaks minema.

Homme plaanis siis varustusega kükk ja MOTIVATSIOON on nii laes et ei jaksa homseni ära oodata et lammutama minna. Ilmselt sellest siis ka rahutu olemine. Ja motivatsioon tuli mul sellest laupäevasest võistlusest.

PS! Ma müüsin oma suurimale konkurendile ühe surumissärgi, et ta ikka veel suuremat konkurentsi suudaks pakkuda. Marianna Bogdanova ja väga suur respekt sellele naisele.

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Peaksin juba poolteist tundi tagasi magama, et saaks oma 8 tundi ilusasti täis magatud, aga võta näpust, pole isegi mitte sellist tunnet et lähema 12 tunni jooksul magama hakkaks minema.

Homme plaanis siis varustusega kükk ja MOTIVATSIOON on nii laes et ei jaksa homseni ära oodata et lammutama minna. Ilmselt sellest siis ka rahutu olemine. Ja motivatsioon tuli mul sellest laupäevasest võistlusest.

PS! Ma müüsin oma suurimale konkurendile ühe surumissärgi, et ta ikka veel suuremat konkurentsi suudaks pakkuda. Marianna Bogdanova ja väga suur respekt sellele naisele.

Motivatsioon on oluline! Mäletan, kuidas 90-datel käisime Tartu pundiga kulturismivõistluseid vaatamas ja siis üritasime juba sama päeva hilisõhtul jõusaali tungida :P

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Oeh jah, aitäh Laura :D

Ega selle aktiivsusega on nii et kaua ma ikka ühte sama juttu kirjutan, kui otseselt raskuseid üles kirjutada ei taha. Enamustele ei anna need raskused mitte midagi ja kui koguaeg jõusaalis elada, siis pole aega seda netti ka väga külastada.

Esmaspäevases kükitrennis siis õpetas Agnes mulle kükitehnikat. Olgem ausad, naised ikka mõistavad üksteist paremini ja nii ma siis suutsingi, esimest korda elus peaaegu ideaalse tehnikaga (põrkega) küki ära teha, väga sügava ning sealt edasi saab juba minna ilusti, raskuseid suurendades. Praegu on küki algraskus paigas ja suuremaid raskuseid pole plaanis enne eestikaid proovida.

Surumises täna siis 95 kirjas, ja Raigo ja Margus inisevad mu asendi pärast KOHUTAVALT ja stardikäsklust ei anna kui kõik hästi pole. Täna sain siis 2 stardikäsklust. Proovisin 100 ka aga juba stardiasendil tundsin et pole nii hea tunne. Surusin küll ära ja Taavi Pehme ei osanud öelda kas tagumikku tõstsin, endale tundus et jaa.

Aga Revali hullud, Laura, Kaido, Siim ja Rait tegid täna spartas trenni. Ja kui Eleri saali jõudis oli teistel juba trenn tehtud. Aga Laura tõmbe nägin ära, vähemalt midagi ha Siim oli näost ikka väga täpiline.

Nooo, nagu ikka toidulisanditest põhilised- Shock, Block, Feed, Rush, Prode+ kõik võimalikud liigesetoidud

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Surumises täna siis 95 kirjas, ja Raigo ja Margus inisevad mu asendi pärast KOHUTAVALT ja stardikäsklust ei anna kui kõik hästi pole. Täna sain siis 2 stardikäsklust. Proovisin 100 ka aga juba stardiasendil tundsin et pole nii hea tunne. Surusin küll ära ja Taavi Pehme ei osanud öelda kas tagumikku tõstsin, endale tundus et jaa.

Kui ma vaatan Terasmaa saadetud pdf-i faili surumise lubatud asendeid, siis ma ei ole siiani mõistnud kuidas sa üldse start käskluse saad. Aga jah, olen ka kade su hea painduvuse üle ;)

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Oeh jah, aitäh Laura :D

Ega selle aktiivsusega on nii et kaua ma ikka ühte sama juttu kirjutan, kui otseselt raskuseid üles kirjutada ei taha. Enamustele ei anna need raskused mitte midagi ja kui koguaeg jõusaalis elada, siis pole aega seda netti ka väga külastada.

Esmaspäevases kükitrennis siis õpetas Agnes mulle kükitehnikat. Olgem ausad, naised ikka mõistavad üksteist paremini ja nii ma siis suutsingi, esimest korda elus peaaegu ideaalse tehnikaga (põrkega) küki ära teha, väga sügava ning sealt edasi saab juba minna ilusti, raskuseid suurendades. Praegu on küki algraskus paigas ja suuremaid raskuseid pole plaanis enne eestikaid proovida.

Aga Revali hullud, Laura, Kaido, Siim ja Rait tegid täna spartas trenni. Ja kui Eleri saali jõudis oli teistel juba trenn tehtud. Aga Laura tõmbe nägin ära, vähemalt midagi ha Siim oli näost ikka väga täpiline.

Nooo, nagu ikka toidulisanditest põhilised- Shock, Block, Feed, Rush, Prode+ kõik võimalikud liigesetoidud

Hirmus! Küll tuleb see 100 ka varsti! :)

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kui ma vaatan Terasmaa saadetud pdf-i faili surumise lubatud asendeid, siis ma ei ole siiani mõistnud kuidas sa üldse start käskluse saad. Aga jah, olen ka kade su hea painduvuse üle ;)

Pool tagumikku peab maas olema, siiani on olnud kolmandik. Videol pole seda näha :)

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mida karmimalt sa treeningutel lased endale käsklusi anda, seda kergem saab see sooritus olema võistlustel!

Numbrid mida sa surud on muidugi naisterahva kohta väga korralikud!!

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mida karmimalt sa treeningutel lased endale käsklusi anda, seda kergem saab see sooritus olema võistlustel!

Numbrid mida sa surud on muidugi naisterahva kohta väga korralikud!!

Ja numbrid mida sina surud on muidugi inimese kohta väga korralikud :D

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Pool tagumikku peab maas olema, siiani on olnud kolmandik. Videol pole seda näha :)

Kui pdf faili vaatasin nii nädal tagasi, siis tundus küll, et jalad ei tohi niivõrd taga olla, nagu sul videos on. Või tohivad siiski?

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kui pdf faili vaatasin nii nädal tagasi, siis tundus küll, et jalad ei tohi niivõrd taga olla, nagu sul videos on. Või tohivad siiski?

Jalad selja all ei ole probleemiks, võid need kasvõi pea alla kerida, aga need peavad olema täistallaga maas ja tuhar pingis.

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tere sõbrad. (sõbrad on kõik, kellele meeldib jõud või ilu)

Kuidas mul on läinud?

Hästi, tänan küsimast...

Mis teinud oled?

Trenni... suurendasin ka aeroobse töö mahtu, sest euroopakateks tuleks üks kaaluklass madalamas kaalus olla. Näiteks neljapäeval käisin Spartas Kadi PumpFXis, üle pika aja pumbis, ning sai ikka päris mõnusat tunnet. Siiani olen käinud ainult väikestes spordiklubides, kus rahvast saalis vähe, muusika tsipake vaikne ja olgem ausad, õige tunne tekib pumbis ainult kõvasti rokkides, Sparta suur saal võimaldab palju rahvast ja parajalt valjut muusikat. Niisiis tekkis väga võimas tunne... Peale pumpi veel tiba madalal pulsil jooksu.

Laupäeval käisin hoopiski ratsutamise trennis, sest õige Pipi peab ju oskama hobusega ka sõita. Mine sa tea millal seda oskust vaja võib minna. Treener ütles et hobuse mõistmine on mul vist verega kaasa antud, sest sellist nalja pole enne näinud et ta kellegi esimeses trennis käed taskus seisab. Ja pole siin midagi, et hobune liigub ja sina istud rahulikult, minult oli nahk pärast ikka märg ja traavi ei jaksanud üle viie minuti küll järjest sõita, vahepeal pidi ikka puhkama ka. Aga hobune tegi mu alaselja mõnusalt pehmeks, sest ratsutades liigub keha hobuse seljaga mõnusalt kaasa.

Ja järgmine kord kui lähen, võtan amino rushi joogi kaasa, see oli küll puudu... julm isu tekks :D

Kätt ma täna igatahes tõsta üle 90 kraadi ei saa... selga abaluude juurde lihasesse lööb julm valu. Loodan et saan ruttu ruttu massaaži, et see korda saada.

Aga täna siis kükitrenn ja algraskust plaanin vähemalt 5 korda proovida, et selle sügavusega ikka 100% kindel oleks :)

Enne trenni WORKOUT SHOCK, trenni ajal AMINO RUSH ja peale trenni RECOVERY FEED

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tere tere

Järgmine laupäev siis Spartas jõutõstmise EMV ja kui vaadata (nais)osalejate nimekirja, siis tundub, et esimesed 6 kohta on lahtised ehk kõik võib olla. Naiste keskmine tase jõutõstmises on silmnähtavalt paranenud ja võistlus tõotab tulla väga huvitav, huvitavam kui see on olnud siiani. Samamoodi ka naiskondlikus arvestuses- arvan et sealgi läheb tihedaks punkt-punktilt rebimiseks. Samamoodi meestes- Paljud on oma eluvormis ja loodame palju positiivseid üllatusi.

Tänaseks olen saanud paika oma algraskused. Esmaspäeval tegin kindlalt ja väga kergelt küki oma algraskusega, neljapäeval surusin ja reedel tegin tõmbe. Tõmbes on vast kõige rohkem arenguruumi ja kuni euroopakateni tuleb sellega kõige rohkem vaeva näha just tehnilise poole pealt.

Kuna euroopakatel tahan võistelda kaalus -57, siis sellega tuleb veidi vaeva näha. Ümbermõõdud küll vähenevad ja nt surumissärk on juba väga suur aga kaal on ikka püsiv. Eks peale eestikaid arutan treeneritekolleegiumiga et kuidas ja mis moodi liikuda edasi, sest väga palju võtta ei ole aga piisavalt.

Kooli lõpetamisega on kah nii et... varsti on juba eksamid. Lõpueksamitest teen siis eesti keele (enam see pole kahjuks kirjand), inglise keele, ühiskonnaõpetuse, bioloogia ja keemia uurimustöö teemal "Transrasvhapped" (niiet kui kellelgi on head materjali nende kohta, siis võite jagada). Praegu siis koolivaheaeg ja selle nädala trennidega on nii nagu on ja plaanis vähemalt kogu ühiskonnaõpetuse eksamimaterjal läbi töötada.

Nagu kirjutasin, siis oli vahepeal seljavalu nii suur et sain käsi ainult 90 kraadi tõsta. Pea liigutamine oli ka lõpuks üsna keeruline aga üks massaaž Raul Köstri juures ja paar korda hobuse seljas ja valu on läinud. Niiet kellel seljaprobleemid- need kõik ratsutama ja massaaži.

Ja nüüd workout shock ja lähen oma ema bodypumbi trenni :)

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

nii... võistlusteni aega ööpäev ja üks poolik öö veel otsa... kirjutaks teile oma mõtteid...

oh jah...

mul on hirm juba sees

aga no ikka väga palju vähem kui tavaliselt

see tähendab et vaim on tugevam, vähemalt seegi hea

aga konkurents on kõvasti suurem

ja kaaluga on okei seekord...

tahaks teha kõik reeglitepäraselt ja olen selle peale kõvasti mõelnud

ja paar unerohutabletti ei teeks paha

sest und ei ole ja magama peaks

tunne on selline, nagu võistlused oleks homme

ja igasugu mõtted, et äkki peaks algraskuseid veel muutma

aga vist mitte... neid ma olen ju teinud unepealt ja ärkvel olles ja peaaegu tagurpidi ka

mu sõbrad on mu suurimad konkurendid, ma ei tea kuidas selles olukorras täpselt mõelda

...konkurente tuleb austada

ja nad on su kõige suuremad vaenlased...

aga sõprus on tähtsam ma arvan...

oh oleks mul silikoonist tagumik mis isegi mõtlemata pingil on

aga siis see oleks kole...

ühesõnaga, tuleb rahul olla sellega mis on..

ja kogu minu Sparta naiskonna

...ja meeste

...ja treenerite nimel

Pukkidele

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

pippi.jpg

Mis see siis ära ei ole! :)

Hoian pöialt homseks ja pärast tulemusi tule ennast FitShopi premeerima.

• Upvote 1

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kommenteerimiseks logi sisse või loo konto

You need to be a member in order to leave a comment

Loo konto

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Logi sisse

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

• Viimati Sirvimas   0 liiget

Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.