Jump to content
jaan23

Mida osta? 5000.-

Recommended Posts

Tere olen 170cm pikk ja kaalun 74 kg... olen teinud 4 a trenni, olen kunagi söönud proteiini ka kreatiini... praegu pole aasta söönud midagi peale tavalise toudu... Tahaks hakata sööma uuesti midagi aga ei tea mida osta...? ei ole kunagi hästi lihast tulnud aga joudu on.. on olemas 5000.- eek mida peaks ostma, et saada kiiremaid tulemusi lihases ja jous....?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ei taha uskuda et korralikult tavatoitu ka söönud oled kui 4a midagi tulnud ei ole aga jah.......Proteiini ja kreatiini ostagi, eraldi aminohappeid n. Glutamiini võid ka osta.Ülejäänud raha eest osta liha, mune ja kohupiima.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Asi on selles et kui sa need ostetud ained ära tarbid ja saadki mingi tulemuse siis pärast langed ikka samale tasemele kui su toitumine juba ennem paigast ära on. Lase selle raha eest endale sobilik treeningplaan ja toitumiskava mõnel treeneril koostada ja raha jääb ülegi et toidulisandeid või tavatoiu osta. :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ma võtaks Nitrotechi ja micellarit enne magamaminekut ja siis võtaks veel mesotechi ja celltechi ja saturit ja batoone ja siis pumptechi et pumpi saada ja siis kuna need asjad ei ole vist veel eriti levind kegi eritit ei tea paneks stuffi otsast müüki ja rahajõmi ikka leiaks ja siis teeks 5000 hoopis 6000 tuhat ja siis ostaks 6000 eest sama stuffi ja siis teeks sellest 7000 ja siis kui see trikk enam läbi ei lähe ja rahvas algallikast võtab siis ostaks nedale selle kokkuaetud 100 000 eest päriseks valmis ilge laari mx pro40 ja micelaar ja nitrotechi erineavad maitsed muiudgi orange creemi ja teisi kreemisheike ja valgu kohepealt ja siis celltechi ja saturit kreatiinikohapäält. ja siis võtkas laari glutamiini kah ja veel midagi ja batooni ja siis keeraks räige treeningprogrammi peale ja siis oleks kapp ja saaks klubisse minne.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kui sa oled siiani söönud korralikult tavatoitu ja tulemused ei ole ootuspärased, siis tuleks analüüsida, mis toidusedelist on puudu ja milline on lõppeesmärk, vastavalt sellele on ka vajalik edasise arengu läbiviimiseks leida sobilikud toidulisandid. Kõige lihtsam valik oleks sellisel juhul WDGP (Whey dr. Glutaminepeptide), kui rahakott võimaldab siis oleks mõttekas kasutada nii 2 mtl, enne trenni tunnike segada kas piima, mahla või Arcticjoogiga ja teine samasugune shake teha vahetult peale trenni, kokku kulub sellisel juhul 3 purki kuus ehk alates kolmest tootest on võimalik saada hulgihinnaga ehk 650.- nii et 1950.- krooni kuus, + eraldi võiksid juurde osta vitamiine ja mineraalaineid apteegist. Juhul kui on liigeseprobleeme siis võiksid segada WDGP Protein No1 - ga, suhtes 1,5 mtl WDGP + 0,5 - 1 mtl No1., nii enne kui peale trenni.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kommenteerimiseks logi sisse või loo konto

You need to be a member in order to leave a comment

Loo konto

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Logi sisse

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×