Jump to content
BODY

MINNA PRO

Recommended Posts

Tagasi artikli juurde

Teadsin kohe karjääri alguses, et mu eesmärk on lavale minek ja võistlemine USA-s ja milleni olen püüdnud juba 2001 aastast alates.

Ei ole kunagi unistanud pere loomisest või muudest asjadest, millest normaalsed inimesed unistavad.

Pro-debüüt

Uute fitnessi reeglitega on vabakava tähtsus nüüd eriti suur ja hindamisel jäin vabakava esitamisel viimaseks. Võistlustel oli ka keskpäraseid vabakavasid, olin nendestki halvem kohtunike arvates ja minu etteaste läks osalt täiesti metsa. Olen vabakavas jõudnud sellesse punkti, kus võin seda parandada, ees on kätelseise, silla tegemist, spagaati ... järgmine tase oleks ära õppida erispagaadid ja teisi tõeliselt nõudlikke võimlejate liigutusi.

Füüsiline vorm ja selle parandamine ning kõva trenn on kirg. Oma füüsilise vormiga olen kümne hulgas. Siit tahan areneda veel edasi, aga olen mõelnud seda, kuhu suunda tahan areneda. Minnes Figure–sarja nõuaks see lihaste kaotamist ja mu keha oleks siis peaaegu samasugune kui kümme aastat tagasi, kui alustasin trenniga, ja jalgade treeningu võiksin täielikult unustada. Treeningud võiksid olla umbes sellised nagu kerge võimlemine raskustega ja aeroobika.

Teine võimalus on liikuda edasi uude womens physique-sarja, milles tuleb pro-võistlus aastal 2012 ja kuhu „suuremat“ füüsilist vormi tahetakse. Üritan veel saada kohtunikelt tagasisidet võistlustest ja teada saada, mida ma peaks paremini tegema.

Lendav fitnessi soomlanna

post-25054-1300462034_thumb.jpg

Muudetud kasutaja BODY poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×