Jump to content
contra

rasvapõletajad

Recommended Posts

Tere,

On siis mul trenn juba pea pool aastat unarusse jäetud, ning kehale märgatav rasvakiht tekkinud. Kuda sellest kõige kiiremini lahti saaks? Ma nagu ei usugi nende rasvapõletajate erilist imettegevat toimet, kuid kui võtta L - Karnitiini ja teha pidevalt trenni, siis kas sest abi on? Ja kas rasvapõletajatega koos võib syya ka kreatiini ja proteiini? B)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Makaveli, see on puhas reklaam, kui kes tahes tipp kulturist hoiab käes rasvapõletaja purki ning eputab oma triibuliste kannikatega. Tegelikult saadakse ###### peale vaod kasvuhormooniga B)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Aastaid tagasi,kui Hydroxycut turule ilmus,tarbis mu tuttav seda 2 purki (toode oli tugevam,sest sisaldas praeguseks keelatud efedrat) ja tulemuseks - mitte mingisugust muutust rasvkoe osas!Kusjuures inimene treenis tugevalt 3-4 x nädalas.Aga kes väga uskuda tahab,siis mine sa tea - äkki mõjubki!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ise ei ole eraldi kujul viimase nelja - viie aasta jooksul kasutanud ühtegi asvapõletajat, ainsa toimeainena nn. rasvapõletajat saan WDGP - sisalduvast L - Carnitinist, kuid see kogus on suht väike ja tõenäosus, et see on mingi imevahend on väga väike. Rasvapõletus toimub ikkagi läbi teeningu ja toitumise. Muc -ile niipalju teadmiseks, et tagumiku on võimalik ka ilma kasvuhormoonita triibuliseks saada. Tuleb lihtsalt aastaid treenida ja õppida igast dieedist, samu vigu mitte üritada korrata. Mul on seljataga 35 kulturismivõistlust, see on piisavalt pikk aeg, kuid nagu elu on näidanud, erineb iga aastane ettevalmistus üksteisest ööpäev.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Jah, sul on õigus, nii ta on. Sul on kenasti olnud triibud näha viimastel võistlustel just eriti, kuid kui võrrelda nüüd sinu ja Colemani taguotsa, siis on ju vahe näha. Et põhimõtteliselt iva selles, et üht pidi saab tunduvalt kergemalt ning tõhusamalt kui teist pidi. Siiski on ka teada tõsiasi, et ka Olympia meestel on enamusel kõva tiim taga, mis kubiseb igasugustest ekspertidest B) .

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×