joker 3 Teavita postitusest Postitas Oktoober 2, 2004 Eks ta jube asi ole see konserv tuunikala maitselt ja vastikult soolane, aga täna nägin Kristiine Prismas hullu soodustust 5.90 aint. Kel isu siis seal neid veel oli. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
muc 0 Teavita postitusest Postitas Oktoober 2, 2004 Palju omale kühveldasid? Palju neid seal VEEL on? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
joker 3 Teavita postitusest Postitas Oktoober 2, 2004 Nu neid ikka oli... päris suur riit oli laotud. Ärge kõike siis ära ostke... ma tahaks veel... see olis sulle mõeldud õgard muc Tead ostsin aint 2tk sest mingi tundmatu värk oli.... Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Guest bohemianrhapsody Teavita postitusest Postitas Oktoober 3, 2004 muc ää kui lähed ostma äkki võtad mulle ka mingi 10 tükki. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
muc 0 Teavita postitusest Postitas Oktoober 3, 2004 Ära põe, võtan 20 Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
hatebreed 0 Teavita postitusest Postitas Oktoober 3, 2004 võiks osta jah, konserv-see säilib ju külmas pikka aega nii et saab väikse riiuli täis osta Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Yx_naine 0 Teavita postitusest Postitas Oktoober 6, 2004 kas see on tuunikala omas mahlas või tuunikala õlis?tootja nime äkki ka tuleks ette?mina teen riisi või spagettidega (mitte õhuks) sedasi et keedetud kraamile panen ühe või kaks konservi juurde ja siis veel tomat lisaks tükeldadaõhtuks sobib kodujuust sama konservi ja tomatiga ntx Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Annika Pärtel 84 Teavita postitusest Postitas Oktoober 6, 2004 Aga ma olen tuunikala munavalgeomletile pannud. Nats maisi vmt ka juurde ja lõunasöök valmis! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Crash 0 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 4, 2005 Mina võtan vahel päeval, kui midagi muud pole hetkel saada siis kodujuustu ja tuunikala.Kui ära segada siis on päris OK maitsega. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
savi_ 1 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 4, 2005 Mina võtan vahel päeval, kui midagi muud pole hetkel saada siis kodujuustu ja tuunikala.Kui ära segada siis on päris OK maitsega. Tuunikalakonser + porgandipille + majonees = ilgelt mõnus võileib Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides