Jump to content
matjusm

Jalapäeva harjutuste tehnika kontroll

Recommended Posts

Läheb veidi aega kuid ehk nädala lõpuks saan selle ka filmitud ja üles pandud.

Ma tahaks näha tühja kangiga ka:) Ideaalne vorm tühja kangiga (20 kg). Miks seda, on see, et teatud hetkest raskus sunnib peale mingi vormi, mis töötab küll jõu arendajana mingis keha osas aga ei korrigeeri painde probleeme selliselt nagu kergem raskus.

Huh... peale võistlusi võtan ka uuesti selle asja ette.

Muudetud kasutaja jrx poolt

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Su over head squatti sooviks kyll näha, laetud kangiga muidugi?

Ole hea, räägi eesti keeles:) Kõik ei pruugi aru saada su anterior tiltidest ja gobletitest

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Ole hea, räägi eesti keeles:) Kõik ei pruugi aru saada su anterior tiltidest ja gobletitest

Üldiselt nõus aga vahest on inglise keel parem andmaks edasi seda mida soovid öelda sest paljude asjade kohta lihtsalt ei tea eestikeelset vastet.

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Kükk kang rinnal on samuti hea õige küki tehnika omandamiseks.

Ka seda teen päris tihti.

Kuid siin on minu meelest eestikeelne vaste väga eksitav sest rinnaga pole siin mingit pistmist: kang on ju õlgade peal kõri lähedal ja kaugel rinnast.

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Ka seda teen päris tihti.

Kuid siin on minu meelest eestikeelne vaste väga eksitav sest rinnaga pole siin mingit pistmist: kang on ju õlgade peal kõri lähedal ja kaugel rinnast.

Eeskükk siis.

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Üldiselt inimesed, kes just on millegi pärast poolküki poolt, on lihtsalt tegelikult liiga laisad, et teha täiskükki.

Kui me räägime nö. tavainimestest, kelle eesmärk ei ole osaleda jõutõstmise võistlustel vms, siis milles probleem? Vabalt võivad oma jalad ka jalapressiga või hack-masinal ära treenida, ei olegi üldse vaja lahtise kangiga kükke teha. <_<

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Kui me räägime nö. tavainimestest, kelle eesmärk ei ole osaleda jõutõstmise võistlustel vms, siis milles probleem? Vabalt võivad oma jalad ka jalapressiga või hack-masinal ära treenida, ei olegi üldse vaja lahtise kangiga kükke teha. <_<

Muidugi ei ole vaja aga kui sul on valida millist harjutust teha, siis võiks ju ikkagi valida kõige parema ja kasulikuma. Miks ei võiks tavaharrastaja teha kõige paremaid harjutusi?

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Loomulikult võib, aga ei pea. Kui eraldi lihastest rääkida, siis nii jala esi- kui tagaosale ja säärele on efektiivsemaid harjutusi kui kükk lahtise kangiga, see on rohkem selline "terve keha harjutus". Tehniliselt suht keeruline, suvalisele "pühapäeva"treenijale ei soovita. Vahet ei ole täpselt miliseid meetodeid oma eesmärkide saavutamiseks kasutatakse, tähtis on, et see saavutatakse ja ise rahul ollakse. <_<

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Kuna ta biidib teemat siis pole see targutamine. Konkreetsed vastused, kel huvi googeldab ise edasi. Nii lihtne ongi!

Nii, et kogemus ja teadmised annavad õiguse ülbitsemiseks?

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ei loe kusagilt välja otsest ülbitsemist. Kammoon, tüüp annab head nõu ja siis te hakkate vinguma, et mis see eesti keeles tähendab, et kõik võib-olla ei tea. Sama kerge on ise googeldada inglise keelset terminit ja saadki teada. Ärge olge nii mugavad <_<

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Ei loe kusagilt välja otsest ülbitsemist. Kammoon, tüüp annab head nõu ja siis te hakkate vinguma, et mis see eesti keeles tähendab, et kõik võib-olla ei tea. Sama kerge on ise googeldada inglise keelset terminit ja saadki teada. Ärge olge nii mugavad <_<

thanks!

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Nonäädsiis.

Said stiimuli kogemuste ja teadmiste omandamiseks, <_<

Kuigi ...

mina siin mingit ülbitsemist tuvastada ei suutnud ...

nii et ei saa aru,millest konkreetselt jutt.

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Loomulikult võib, aga ei pea. Kui eraldi lihastest rääkida, siis nii jala esi- kui tagaosale ja säärele on efektiivsemaid harjutusi kui kükk lahtise kangiga, see on rohkem selline "terve keha harjutus". Tehniliselt suht keeruline, suvalisele "pühapäeva"treenijale ei soovita. Vahet ei ole täpselt miliseid meetodeid oma eesmärkide saavutamiseks kasutatakse, tähtis on, et see saavutatakse ja ise rahul ollakse. <_<

Tõestused, faktid, analüüs?

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kükis kukud liiga hooga alla, põlved liiguvad ette ja selg tundub kange, kergelt küürus isegi (peaks olema kasvõi väike nõgus kaar). Vööst ei saa ma ka aru, ise kükin umbes samade raskustega ja pole küll tundnud, et peaks selga toetama.

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Kükis lähed liiga suure hooga alla ja nagu põrkad üles. Sellega lõhud põlvi. Küki aeglasema liigutusega ja kas nii sügavale on mõtekas kükkida ?

Me võiks sellel lehel lõpmatuseni vaielda, kas poolkükk või täiskükk. Lõpuks ei jääks kumbki osapool peale.

Kuid antud juhul teeb noormees Matjuša kükki õigesti.

Miks?

Sest mina tean eelnevatest postitustest, et temal on kavas klassikaline tõstmine ja seetõttu on antud kükkimine ainuõige.

Klassikalise tõstmise kükk peab lähtuma motost: Burn it with fire!

Neil, kellel klassikalist tõstmist kavas ei ole ja niisama tahavad ennast peeglist vahtida, võivad oma poolkükke ka teha.

Kui tõstja tahab arendada kiirust (!), siis peab treeningute iseloom toetama kiiruse arengut. Aeglased kükid teevad aeglaseks.

Ainult minu kaks senti!

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
ROFL, harjavarrega.

Enne kui naerda, tasuks mõelda, mis võis selle põhjus olla, miks ma sellist asja küsisin.

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Me võiks sellel lehel lõpmatuseni vaielda, kas poolkükk või täiskükk. Lõpuks ei jääks kumbki osapool peale.

Kuid antud juhul teeb noormees Matjuša kükki õigesti.

Miks?

Sest mina tean eelnevatest postitustest, et temal on kavas klassikaline tõstmine ja seetõttu on antud kükkimine ainuõige.

Klassikalise tõstmise kükk peab lähtuma motost: Burn it with fire!

Neil, kellel klassikalist tõstmist kavas ei ole ja niisama tahavad ennast peeglist vahtida, võivad oma poolkükke ka teha.

Kui tõstja tahab arendada kiirust (!), siis peab treeningute iseloom toetama kiiruse arengut. Aeglased kükid teevad aeglaseks.

Ainult minu kaks senti!

Jah klassikalist tõstmist tahan tõepoolest arendada. Kuid ma arvan et kommentaarid küki kiiruse kohta on siin pigem selle kohta et ma lähen liiga kiiresti alla, mitte et ma jõuliselt üles tulen.

Ning ka peeglist vahtijad võivad kükkida nagu klassikalised tõstjad. Ma arvan et iga üks kes on vaadanud klassikalise tõstmise võistlusi tunnistab et neil meestel on ikka väga võimsad reied nii et ma ei näe siin mingit vastuolu erinevate kükistiilide vahel. Pigem tundub asi olema egoga kükkimises sest kui sa ei lasku täiesti maani kükis siis sa võid palju rohkem kettaid kangile laduda.

Kükis kukud liiga hooga alla, põlved liiguvad ette ja selg tundub kange, kergelt küürus isegi (peaks olema kasvõi väike nõgus kaar). Vööst ei saa ma ka aru, ise kükin umbes samade raskustega ja pole küll tundnud, et peaks selga toetama.

Üritan seda laskumist aeglustada. Aga põlvede ette liikumine- mis sul selle vastu on? See ei ole füsioloogiliselt võimalik kükkida niimodi et põlved ei liiguks ette (v.a siis kui sa teed mingit veerandkükki). Seljaküüru olen üritanud vältida kuid ju siis ei tulnud see kõige paremini välja.

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kommenteerimiseks logi sisse või loo konto

You need to be a member in order to leave a comment

Loo konto

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Logi sisse

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

• Viimati Sirvimas   0 liiget

Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.