Jump to content
skullcandy

Toitumine

Recommended Posts

Tere, mul oleks soov hakata käima jõusaalis kui kool algab.

Tahaksin hakata rohkem täehelepanu pöörata kõhulihastele praegu on nad sellised http://www.billboardmama.com/images/32.jpg , kui punnitan(vms) siis ta on käega katsutav tugev ja näeb välja selline http://www.askfitnesscoach.com/wp-content/...7-main_Full.jpg

Olen teinud youtubes 3minutes six pack abi ning olen ka teinud tavalisi , tean et toitumine peab olema korras aga....

Öelge mida ma pean sööma(mis aineid nt. valgud jne. ja et palju gramme Umbes) täpsemalt hommikul, lõunal ning õhtul et saada lihaseid suuremaks. (olen otsinud kll aga tahaksin just teada mis aineid)

Ma olen 13 a ja kaalun 45,3

Olen jalgpallur ka

Loodan et leian siit abi

Aitäh !

Muudetud kasutaja skullcandy poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Otsi julgelt veel. Kahtlen, kas oled teemasid risti ja põiki läbi analüüsinud - seal on kõikidele Sinu küsimustele vastused olemas. Samuti tuhni mõningased artiklid siitsamast läbi.

Eks kui tahad suuremaks saada : Varu aastaid aega ja kõik tuleb, ka kogemused ja teadmised, kuid kui siin Sulle hakkata kõike otsast peale seletama, väga käsi ei tõuse nagu,

sest kõik on Seal olemas.

Jõudu & jaksu

Muudetud kasutaja naksitrall poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

tere. 13 aastaselt võib alustada lihaste tagaajamist küll, samas - eks vanusega tuleb seda "konti" ja lihast juurde, anna lihtsalt endale aega ja anna endale aru, et meesterahva keha kasvab oma ettenähtud suurusesse alles seal 20-eluaastate keskpaigaks. Keska lõpus olin seal 73-75 kilo kandis, täna olen 30 aastaselt 90 +/- 2 kg. toitumisest - eelkõnelejat tasub uskuda - siin foorumis on selliste küismustega teemasid olnud kindlasti kümneid kui mitte sadu.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×