LauraL 80 Teavita postitusest Postitas Märts 12, 2010 Nii kahju, et Otti ja Märti ei saa eurovisioonile saata.Aga jah, varsti selgub, kes siis võidab. Minu meelest suhteliselt "imelikud" laulud, vahepeal läks päris kassikiunumiseks Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Vilps 1 Teavita postitusest Postitas Märts 12, 2010 Ei ole tõesti midagi erilist. Ise valiks Lenna - laul on hea ja Lenna näeb megahea välja:) Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Angelo 51 Teavita postitusest Postitas Märts 12, 2010 Sky plussis club top 20 on parem. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
LauraL 80 Teavita postitusest Postitas Märts 12, 2010 Mulle ka meeldis Lenna kõige rohkem. Rolfi lugu on ka hea, aga lives see ei kõla kohe üldse mitte. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Andrek 0 Teavita postitusest Postitas Märts 12, 2010 Jube pask ikka kokku keeratud, mingit kohta eurovisioonilt oodata ei ole. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
LauraL 80 Teavita postitusest Postitas Märts 12, 2010 Nojah, sellist kulminatsiooni poleks küll osanud oodata. Aga vox populi, nii et vinguda eriti ei tohiks Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Vägivaldur 3 Teavita postitusest Postitas Märts 12, 2010 Jube pask ikka kokku keeratud, mingit kohta eurovisioonilt oodata ei ole.Sinu jaoks on see pask, mis Eurovisioonil läbi ei löö ja see kuld, mis lööb? Häbi ka on? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Nesatur 10 Teavita postitusest Postitas Märts 12, 2010 Ütleme nii, et kahju, et Lenna ei võitnud.Oli kindlasti parem laul. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Impsik 0 Teavita postitusest Postitas Märts 12, 2010 Justkui noodid oleks kotti topitud. Mina ei saadaks kedagi. Aga jah, muusikalise maitse üle ei saa vaielda. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
vello62 0 Teavita postitusest Postitas Märts 13, 2010 Lenna oli parim aga sõnumeid saadavad 10-20 aastased plikad.... Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides