Jump to content
Ott Kiivikas

Obinitsa näidistreening - pildid

Recommended Posts

Nagu blogis manisin, siis reedel sai käidud Eesti lõunapiiri läistel Obinitsas Setomaal. Koduuksest kuni sihtpunktini 290km. Räägime, et eesti on väike, kuid annab ikka sõita, eriti kui teelolud ei ole suvised. Oli tore 2 tundi kohapeal, näitasin erinevaid harjutusi ja natuke sai räägitud ka toitumisest, lodetavasti jäid kuulajad rahule, vähemasti kohest rahulolematust ei väljendatud.... :P

Mõned pildid siis ka kohapealt, peab mainima,et terve kompleks oli alles hiljuti Euroopa toetusfondide rahadega renoveeritus ja hea on näha, et ka väikestes maakohtades on loodud korralikud sportimisvõimalused.

post-22-1267289140_thumb.jpg

post-22-1267289161_thumb.jpg

post-22-1267289175_thumb.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ega jah treeneri esimene ülesanne on harjutuste ettenäitamisel see, et keskenduda tehnika õpetamisele, mittte jõu demonstreerimisele. Näidistreening ei tähendanud seda, et ise ainult paari oma lihasrühma treenin, keskendusin ikka sellele, mida need treenijad, kes seal igapäevaselt käivad saaksid maksimaalselt sealseid vahendeid ära kasutada.

Ma oleksin muidugi selle saali natuke teisiti sisutanud, kuid ära teha saab seal korraliku trenni sellegipoolest.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ise ka korra seal käind, sisustuse osas jah saal mitte kõige parem, no kükipuur ikka oleks võind olla. Nati edasijõudnumal treenijal jääb seal nii raskustest, kui varustusest puudus kahjuks!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

tore et keegi ikka käib maakohtades kah rääkimas :lol: jama see ,et jõusaal on ainult teisipäeval , reedel ja laupäeval lahti !

Muudetud kasutaja Ove16 poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×