Jump to content
goodfella

Probleemne.

Recommended Posts

Tere, tekkis küsimusi tsükklitreeningu kohta.

Kas tsükklitreeninguid tuleks teha sellises järjestuses nagu nad on kavades antud ? Tsükklitreening - Jõutsükkel, Massitsükkel, Reljeefitsükkel. Ja iga tsükklitreeningu juures tuleb muuta oma toitumiskava vastavalt tsükklile ?

Kaua tuleks mingit tsükklit teha ja siis liikuda üle teisele ? Kui oled kõik tsükklid läbi teinud, kas võib hakata uuesti algusest tsükklitega ?

Endal ka veel selline probleem, et kuigi teen palju trenni, ei kao rasv kõhu pealt. Ilmselgelt on toitumises probleem, ei söö ma ka palju, 2-3 korda päevas. Ilmselt on viga selles, et toitumise kordi on vähe ja kui söön siis söön valesid aineid ja valedes kogustes ? Aeroobset trenni teen ka piisavalt. Rasv on kõhul ja kuigi kõhul olevaid lihaseid on näha, on ikka paha vaadata, kuidas rasvakiht neid katab.

Selline probleem veel, et kuigi kasutan niisutavat õli, on käe nahk ikka kuiv, nimelt sõrmedel olev nahk mõraneb ja tekib veritsus, eriti peale trenni, ehk on probleem selles, et on puudus mingitest ainetest kehas. Ehk on kellelgi endal olnud selline probleem ja oskab nõu anda ?

Fit mass Kasutusjuhend: 2 dl (100 g) pulbrit segatakse 3-4 dl külma vee või piimaga. Jooki juua 1 tund enne treeningut ja kohe pärast treeningut.

See tähendab seda, et kui ma käin 4-5 korda nädalas trennis, pean ma ostma iga nädal uue paki... ilmatu kalliks läheb siis ju.

Muudetud kasutaja goodfella poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kommenteerimiseks logi sisse või loo konto

You need to be a member in order to leave a comment

Loo konto

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Logi sisse

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×