Jump to content
Klaus

õllekas

Recommended Posts

Kuidas ikkagi kõhust vabaneda? Eriti suur see veel pole aga siiski tasapisi kasvab. Nüüd olen tahtmist täis asjaga tõsiselt tegelema hakata.

Esiteks,ütlen kohe,et joon regulaarselt õlut-päevas keskmiselt kaks-kolm pudelit,tihti rohkemgi-kas nii on üldse võimalik kõhulihaseid trimmi saada?

Teiseks. Trenn näeb välja järgmine:3 seeriat keretõsteid kaldpingil(või põrandal maas,nii,et jalad on pingil kõverdatult).Seejärel 3-4 seeriat rippudes jalad ette (sorri,kui ma termineid ei tunne).Siis vahel veel paar seeriat ilma kaldpingita istessetõuse,nii et reied vastu rinda puutuvad. Vahel ka sangpommidega "sangadele" oma kolm seeriat.Mida võtta,mida jätta?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kui sa ikka tõesti 2-3 või rohkemgi õlut päevas jood, siis ei kao õllekas tõenäoliselt kuskile. Samas - lootust on, tean enda kogemustest. Nimelt üsna rangelt dieeti pidades ja korralikult treenides, kuid õllejoomist jätkates (mitte küll sellistes kogustes, vaid pigem 8-9 õlut nädalas - mõnest asjast ei taha lihtsalt loobuda :-) suutsin kaalust 1,5 kuuga alla võtta 8 kilo ja ennast jälle sellisesse vormi ajada, et suveriided selga läheks.

Kõhulihased võid tugevaks saada küll. Jälle näide - minu kooliaegne õllesõbrast treener tegi trennis peaaegu kõigile pähe keretõstetes 1 minuti jooksul, kuigi tal oli ees üsna märkimisväärne õllekas (minul 76 kordust minutis, temal rohkem). Aga loota, et kõht ka trimmis oleks ja kõhulihased välja joonistuksid, selleks on vaja lisaks trennile ka õigesti toituda. 2-3 õlut (või rohkem) päevas selle hulka küll ei kuulu.

Trennist - kõik need harjutused võid jätta minu arust. Võib olla kõige vähemefektiivsem on Sinu mainitud kolmas harjutus, selle asemel võid teha keretõsteid, jalad pingil kõverdatult või seinal. Samuti kasuta kerepöördeid jms. Aga kui sa ainult kõhtu treenid, siis ei aita tegelikult ka 500 kordusest päevas. Et end uuesti vormi viia, tuleb kogu keha treenida ja võib isegi juhtuda, et sulle sellest piisab üleliigsete rasvade põletamiseks. Jällegi oma kogemuste juurde tulles - normaalselt treenides kaalu juurde ei tule (kui, siis lihasmassi arvelt ~2-4 kilo aastas), aga vähemaks ka ei jää. Küll aga väheneb kehakaal (ja rasvaprotsent) toitumist jälgides.

Läks küll pikaks, aga loodan, et midagi sa siit said.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Selleks, et vabaneda kõhust ei piisa ainult kõhulihaste treeningust. Vaja on treenida kogu keha, et kehaproportsioonid säiliksid samuti aitab igasugune liigutamine st. teiste harjutuste tegemine, eriti jalgade treenimine kulutada energiat. Kui suudad kulutada rohkem kui tavatoidust tagasi saad hakkadki maha võtma. Kalmus väidetavalt joob ka iga õhtu ühe õlle ja ei näe sugugi õllekõhuga välja. Loomulikult soovitan koorigeerida ka tavatoitumist, infot leiad nii foorumist varasematest postitustest kui artiklite arhiivist. Kindlasti liigu rohkem, saalis tee aeroobset tegevust nagu ratas, stepper või kiirkõnd jooksurajal. Suvel liigu kindlasti võimalusel jala väljas.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Jätsin manimata, et teen trenni ka teistele lihasgruppidele,lihtsalt kõht on ptioriteetne praegu.Veel paar küsimust.Kas kõhulihastega peaks siiski 48 tundi vahet pidama,nagu vist teiste asjadega ?Kui näiteks esmaspäeval ja kolmapäeval teen kõhule kõva trenni,kas siis teisipäeval võib ka kergelt teha või oleks targem taastuda?

Teiseks,kas istessetõuse kaldpingil soovitate teha ilma raskuseta,nt.kolm korda 50 või kettaga kukla tagant a la kolm korda 15?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×