Jump to content
cristi

rasvaprotsent

Recommended Posts

Tervist!

Tahtsin küsida targematelt täpsemalt, et mida ja kui palju peaksin/tohiksin päevas süüa kui eesmärgiks oleks rasvaprotsendi langetamine.? Olen 18a, 165cm pikk ja kaalun 54kg, rasvaprotsent on 24,5 (minu mõõtude juures norm 12,5-24,5) Aga tahaksin seda saada alla, kuna tulemused näitasid ka et 4-5kg on kehas rasva palju (just kõhupiirkonnas) Trenni teen iga päev: Esmasp jõusaal : jalg, õlg, triitseps, biitseps (+kõht, kui jõudu ja aega on) teisip aeroobika, kolmap jõusaal: rind, selg, kõht, neljap tantsimine, reede-pühap aeroobika. Tean, et peaksin sööma tihti ja väikeste portsjonite haaval, kuid täpsemalt mida?? Millises suhtes valke-süsivesikuid-rasvu? Mainiksin ära, et rämpstoit, saiakesed ja muud maiused mind ei kutsu ka, nii et nendega probleemi pole, kuid huvituksin just, et kui palju peaksin sööma näit rasvavaba kohupiima,jogurtit, täisteraleiba ning mis aegadel mida?? (enne trenni kui mitu h ja peale trenni jne) Igatahes suured tänud teile kõigile vastamast, tean, et jagate seda ala minust kõvasti paremini, selleks teie poole pöördungi :)

aitäh

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ma olen kindel et kui sa korralikult 3-4 korda jõusaalis käiksid nädalas ja lihtsalt sööksid mida tahad, siis sa peaksid oma päästerõngast kyll lahtisaama kõhuymbert, ja muide sa oled ju nii noor ja kuda sul se kõht veel ees on

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

kui alla võtta tahad siis jõusaal ei ole selleks kõige parem moodus. aeroobne trenn pulsil nii umbes 120 - 140 oleks asjalik. näit kiirkõnd, jooks, ratas. ja ära seda viga küll tee et iga päev trenn. see lõpeb sul halvasti. isegi tippsportlastel on puhkepäevad. toitumisest seda et süüa tihedamalt ja korraga vähem. süsivesikute poole pealt näit igast kartulid riisid makaronid pudrud. valgu poolepealt kodujuustud ja muud taolised, munad (munavalged - üle 2 munakollase päevas ei soovitata), lihad jne. füüsise arendamiseks loetakse õigeks süsivesikute ja valkude suhet 2:1. aga kuna sina tahad alla võtta siis peaksid süsivesikuid ja rasvu piirama. eriti õhtuti. mina teeks nii et hommikul enne hommikusööki jooksma siis miskit puder ja umbes kodujuust or so. siis päeval umbes liha ja mingit süsivesikuid õhtuooteks äkki mune ja mingit puuvilja ja mingi 1h enne magaminekut umbes kodujuustu ja süsivesikuid nii vähe kui võimalik. see muidugi väga prosta näide jällegi. ühesõnaga energia on süsivesiukud ja rasv. ja rasv hakkab põlema energiapuuduses. seega energiarikkaid asju piirata. valk on toonus ja lihas. valku võid süüa aga soovitatakse mitte üle 30 g ühes toidukorras. kuan sa kalaud vähe ja muidu pisike võid äki umbes 20g panna. krt mõtted hakkavad juba korduma. pikad jutud on ülisitad jutud. süüa võid 2,5 - 3 tunni tagant. no äki 5x päevas.

____________________________________________

pole spetsialist aga vähemalt suvatsesin midagi kirjutada.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ma ei ole ju öelnud, et mul kõht ees on. Lihtsalt tean (reedel mõõdeti) ja näen, et rasva oleks seal natukene rohkem kui peaks või õigemini võiks. Tahan järjekordseöt võistlema minna suvel ja selleks ajaks tahakski rasvaprotsenti miinimumile lähemale viia, praegu ta mul ju maksimaalne, mis minu mõõtude juures veel normaalne on. Aitäh punamütsikesele :) Ootan veel ettepanekuid...

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Pulssi võiks tõesti 120-140 peal hoida, et rasv põleks. Huvitav on see, et pärast ca 2 tunnist rattatreeningut 160 pulsiga on kohutav hundiisu, aga pärast 3 tunnist rattatrenni 135 pulsiga polegi väga isu. Pole kunagi aeroobikat teinud aga tundub, et see on päris intensiivne ja peaks pulsi päris kõrgeks ajama. Seega soovitaks teha ratast või C2-te, kuna nendega on lihtsam soovitud pulssi hoida.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

ma tahtsin veel öelda et see süsivesikute vähendamine ja energiapuuduse tekitamine peaks sujuvalt käima. muidu kaotad lihast ja on lihtsalt sitt olla ja treenimiskes ei jätku enam energiat ja värk.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Täna olen söönud kokku 100g rasvata kohupiima, 100ml rasvata jogurtit, 1 banaani, 1 tomati, natuke kurki, täisteraleiva viil, kalkunisinki u 30g, joonud rohelist teed ja vett.. ilmselt tuleb üks toidukord veel kella 15st ( kuna hetkel nälga ei tunne, siis midagi kerget) ja kell 18 aeroobikasse. Mis arvate ?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×