Jump to content
antsovna

väike küsimus.

Recommended Posts

Probleem selles et osadel harjutustel on mu jõunäitajad väiksemaks läinud, osadel jällegi tuleb jõudu pidevalt juurde. Milles võib probleem olla? Ise küll ei tunneks et oleks ületreeninud või midagi sellist.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mul oli mingi aeg tagasi sama mure. Rinnalihas ei arenenud üldse enam, kuid teised asjad nagu näiteks selg ja jalad arenesid väga hästi. Muutsin trenni ja hakkas tasapisi arenema jälle.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

1 kuu on ikka piisavalt lühike aeg et midagi märkimisväärset juurde tuleks. tihtilugu on nii et mida rohkem treenid seda paremaks tehniline sooritus muutub. ehk tõmbad ikka lihasega mida treenid - püüad isoleerida. ja vot siis tundubki et raskused lähevad aina väiksmemaks. ja vähenevad raskused võivad samahästi vaimsetest probleemidest tingitud olla. ja sellest ei saa ka nagu aru miks te neid treeningplaane nii tihti vahetate. lihased mida treenite jäävad ju ikka samaks. tihti ongi nii et võetakse kasutusele uus treeningplaan enne kui vana jõuab üldse tulemusi anda ja tunnetus kätte saadakse. see imevigurite ja supertreeningplaanide pidev otsimine on mõtetu. lihtsalt good old basic ja pikalt ja pidevalt ning tuleb.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Paanikaks pole põhjust, ega kogu aeg ei saagi olla kõikidel harjutustel maximumi lähedased näitajad. Oluline on see, et sa näed kuskil edasiminekut, mul on mõnedel harjutustel ka pikka aega max. näitajatest väiksem tulemus, see ei tähenda veel seda, et arengut ei toimu, eriti kui tegeletakse kulturismiga, kus jõud on kõrvalprodukt.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×