Jump to content
matrix99

MAGUS..........

Recommended Posts

tere trahvas selline kyssa mida peax sööma või kuidas saada KÕIGE PAREMINI magusa isust lahti ...........loodan et saate mind selles kyssas aidata ette tänades matrix:)

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Hmm.. ma ütlen sulle ausalt, et mina näiteks saan oma magusa isu rahuldatud glükoosi süües pärast igat toidukorda.. võtad kas tableti või kaks.. esiteks on see puhas süsivesik, teiseks on ta ju magus ja neid on erinevate maitsetega! soovitan proovida :)

EDU! Bert

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Annan ühe lihtsa, hea ning kasuliku retsepti magustoidu tegemisex: Koostis - Kohupiim (rasvata)250g, Muna (toores) koos kollasega 2 tk. ~120g, Munavalge (toores) 2 tk. ~60g, magustamisex kasutan vedelat suhkruasendajat, Tarretamisex kasutan zelatiini 2 tl. Valmistamis õpetus: Vahustan munavalged ja kollased eraldi, siis segan paki kohupiima munakollase ja magusainega, kui see toiming tehtud siis segan selle massi munavalgega kokku ning lisan sinna eelnevalt sulatatud zelatiini samal ajal segades kogu segu, ning seejärel valan kahte võrdsesse karpi ja siis külmpappi tarretama :) Toidu koguväärtus: ~410Kcal, 61g Valku, 4g Süsivesikuid, 13,5g Rasva. NB! Maitsestamisex võib sisse panna vaniljet, kaneeli, Riivitud õuna (pirni). ning võid süüa ka koos piimaga seda toitu. Olen ise seda retsepti kasutanud oma menüüs ning olen igati rahul. Aga ex maitse asi muidugi!!!

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

• Viimati Sirvimas   0 liiget

Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.