avripaad 0 Teavita postitusest Postitas Oktoober 7, 2009 Kas toitumine, kus valke u 55 %, rasvu 40%, süsivesikuid 5%, on sobilik rasva kaotamiseks? Või ei saavuta sellega midagi? Lugesin, et rasvade osakaal peaks kõige suurem olema, aga ei oska kohe midagi süüa, et rasvu kõige rohkem oleks. Mida näiteks süüa? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
PumaZ 0 Teavita postitusest Postitas Oktoober 7, 2009 Oliiviõli, muna, avokaado, kala, pähklid,seemned Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Stardust 0 Teavita postitusest Postitas Oktoober 7, 2009 Mida näiteks süüa?Õlid. Näiteks külmpressitud oliiviõli, lisada salatitele. 100 grammi kohta ~100 grammi rasva.Pähklid. Sisaldavad lisaks kasulikele rasvadele ka valku. ~40-50 grammi rasva.Juust. Valgud ja rasvad on enamasti võrdväärsed. ~25-30 grammi rasva.Toorjuust. Kui tavajuustus on ohtralt ka valke, siis toorjuustud koosnevad peamiselt just rasvast. ~20-30 grammi rasva.Avokaado. On köögivili, maitseb nagu pähkel ja sisaldab ohtralt rasva. ~20 grammi rasva.Hapukoor ja rõõsk koor. Vaheta lahjad variandid rasvaste vastu välja. Rõõsa koorega saab näiteks kastmeid teha. ~30 grammi rasva.Rasvased lihatooted (aga mitte poolfabrikaadid jms, kus süsivesikuid ka on). Salaami ja suitsuvorstid, ~30-40 grammi rasva. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Angel K 2 Teavita postitusest Postitas Oktoober 7, 2009 Oliiviõli, muna, avokaado, kala, pähklid,seemned...ja veel ka nt. linaseemneõli, kalaõli Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides