Jump to content
Rannu372

Toidulisand.

Recommended Posts

Olge head ja aidake valida toidulisand,mis sobib algajale. olen teinud aasta trenni,nüüd kaks kuud vahele jäänud ja alustasin nüüd uuesti.Ise Väikest kasvu mees ja kaalu juurde saamisega suured probleemid. Meistrid,jään ootama soovitusi?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Valikuid on mitmeid. Vahetult peale trenni oleks vaja nii valku kui ka süsivesikuid. Kas siis soetad need eraldi(nt Hera80+Dextro) või soetad toote, kus juba mõlemad sees(nt Mass2).

Selline kesmise kalorisisaldusega taastusjook ongi näiteks Mass2. Kui tegeled peale jõusaali ka vastupidavusaladega siis võid proovida Reco2.

Kui tahad midagi kaloririkkamat, sest kaalu tõstmisega raskusi, siis kas võta tavapärase 3 spl Hera80+ 4 spl Dextro asemel neid tooteid proportsionaalselt rohkem(nt 4 spl herat+ 6 spl Dextro) või vali mõni kaloririkkam massilisaja, näiteks Koebeli Multi Mass 3000 või 6000 või kõige kaloririkkam on ABB Extreme XXL või massilisajate kunn Serious Mass.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Serious Mass-i kohta oskan öelda et see toimib küll. Olen ise kõhna kehaehitusega ja see lisas küll massi. Sõin selle suure koti ära...Rasva tuli ka muidugi...aga areng oli samas ka hea. Soovitan kindlasti!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mul sõber tarvitas serious massi ja sai täpselt samapalju kilosi juurde kui pakis pulbrit oli. pluss veel 10kilo rinnalt surumises

ja tema sõnul ei tulnud ka rasva

Kuigi kõigeparem on ikkagi massi toitumis kava :D

Muudetud kasutaja Mcken poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kommenteerimiseks logi sisse või loo konto

You need to be a member in order to leave a comment

Loo konto

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Logi sisse

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×