Jump to content
Rookie21

AB Tronic x2

Recommended Posts

Tere,

Selline küsimus kas sellest asjanusest kasu ka on(AB tronic x2)? Pidi kõhulihaseid arendama kui näitex kodus diivanil lesid ja telekat vaatad. Asi ei ole selles et laisk olen ja ei viitsi trennis kõhulihaseid teha asi selles et soov liigne rasv kõhult kiiremini minama saada kuna olen ainult paar kuud treeni teinud siis ei jõua veel eriti palju kõhulihaseid trennis teha. Sooviks profesionaalseid arvamusi selle kohta kas on teda mõtet puhkepäevadel kasutada ja kas temast kasu ka on? niisama kommenteerijatel kes asjast midagi ei tea palun mitte suvaliselt lahmima hakata!!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ta tõmbab läbi, nagu ikka need masinad mis elektrit kehasse lasevad, aga targem oleks panna raha veits juurde ja osta see ratas kus istud ka nagu diivanil, sellises toenglamangus.Sellega saad ka rahulikult telekat vaadata ja pekk põleb samal ajal, ise lasen tavalise rattaga nimoodi.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Huvitav, kust kohast on tulnud arusaam, et ilma töö ja vaevata, teleka ees krõpsu süües, on võimalik midagi ehitada või rasva põletada?

Mõne teise teema jaoks ka- huvitav, kust kohast on tulnud arusaam, et valk on kõige tähtsam? Alati arutatake, mis ja kui palju miski valku sisaldab... kust selline arusaam tuleb?

Igatahes on olnud siin lehel kusagil väga suur möödapanek.... Nagu üks tark inimene ytleb "Milleks kütta kaminat antiikmööbliga" (I. Otsus)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Toitumine korras ning jõusaalis käin ka selles pole probleem. Lihtsalt tahtsin teada mis sellest x2-st arvatakse ja kas temast kasu on.

Lihtsalt mõtlesin äkki on võimalik ka trennist vabadel päevadel kodus teleka ees puhates natuke pekki põletada nägin seda reklaami telekas ja mõtlesin et äkki tõesti toimib aga noh ju siis vist mitte...

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ma ei tea kas ta toimib või mitte, võin ainult öelda et kasutanud olen.Ta tõmbab hullult pingesse selle lihase kus peal ta on, aga millegi pärast ei usu et selline kontraktsioon on lihasekasvuks vajalik.Pigem tõmbab ta närvid läbi, sest kätt vms liigutada selle kasutamise ajal on suhteliselt võimatu.Halvatud on.Ma soovitan ikka puhkepäeval puhata, sest niimoodi taastud ise paremini ja järgmine trenn on efektiivsem, aga kui tahad kindlalt mingitmoodi pekki põletada vms. siis soovitan kerget ujumist vms.Kahjuks pole rasvapõletusprotsess kõige mugavam asi elus.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kommenteerimiseks logi sisse või loo konto

You need to be a member in order to leave a comment

Loo konto

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Logi sisse

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×