Jump to content
V1per

M&F kava

Recommended Posts

Jõudu...

Küsin kiirelt ära, et kas kellelgi teist on käepärast Muscle & Fitnessi 2009a. veebruarikuu nr? Augustinumbri ostes sain selle kaasa ja läbi lapates hakkas silma mingi 3-kuuline programm/kava, mille eesmärk olevat anda seda järgides lõpptulemusena 25% jõukasv. Et KUI nüüd keegi on nii lahke ja viitsib pilgu peale visata oma ajakirjas sellele, siis äkki oskate öelda kas sellisel kaval on üldse mingi reaalne alus sellise tulemuse saavutamiseks või on tegu ühega neist fancy lubadusi andvatest kulturismiajakirjade artiklitest, mis nagu keegi on kusagil teises teemas maininud, on kirja pandud mitte über-kulturisti-fitnessisti poolt vaid mingi kännu poolt kuskil lauataga, kes pole ise võibolla elusees jalga saali ukse vahele saanud. Iseenesest mulle paistab mainitud kava suures osas küllalt usutav, kui mõni koht välja arvata, aga ehk teadjamad mainitud ajakirjanumbri omanikud kommentaariksid veidi :P

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

mäletan seda kava. kui sa oled juba mingil tasandil jõutõstja, siis kindlasti 25% raskuse tõstmist juurde ei tule. kui tavaline rauakolistaja, siis tõenäosus on suur, et saavutad ligilähedase tulemuse juhul kui: a) toitud vastavalt ning :P tõesti järgid konkreetselt treeningplaani ning c) vahepale ei haigestu ;). Aga proovi see kava ära ja anna kord 2 nädala jooskul teada ka teistele, mida vastav nädal juurde andis.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tänud, umbes nii ma arvasingi tõtt-öelda. üldiselt pean end lihtsalt niisama hingega rauakolistajaks jh :P natuke kummalisena tundus mulle vahest see 1. faasi ühepoolse tugevuse koht- kuidas pagan ma surun hantlit rinnalt ühe käega kui kõik see aeg siiani olen alati kasutanud kahte kätt? mitte et siin midagi võimatut oleks aga tundub minule veidi harjumatu lihtsalt. aga eks ma järgmisel nädalal alustan ja hoian kursis.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×