kuldarp 0 Teavita postitusest Postitas Aprill 1, 2004 Mida teha sellel ajal kui ma ei saa käia jõusaalis. Arst keelas jõusaalis käimise ära 2 kuuks? pakuke midagi välja Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
rewo 0 Teavita postitusest Postitas Aprill 1, 2004 miks sa ei saa jõusaalis käia? Milles on täpne probleem, et ei saa käia. Äkki sa osasid harjutusi siiski saaksid teha. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
kuldarp 0 Teavita postitusest Postitas Aprill 2, 2004 jalas on mul luupõletik ning vasak õlg sai korvapallis vigastada!!! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Kuup 0 Teavita postitusest Postitas Aprill 2, 2004 Puhka Ise puhkasin terve suvevaheaja, kusjuures midagi kaduma ei lähe, eriti kui pole väga kaua treeninud. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
hatebreed 0 Teavita postitusest Postitas Aprill 2, 2004 mitte midagi kaduma ei lähe kui terve suvevaheaeg trenni ei tee. No siis sa pead küll mingi ekstreem pilbas vend olema ca alla 50 kilone Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Vitali30 0 Teavita postitusest Postitas Aprill 3, 2004 Hmmmm.. ja jalad, jalad see on paha, küll enda tervise eest pead hoolitsema. Kui ei viitsi niisama istuda siis võid ülekehale trenni teha, nimodi et jalgu ei koorma.Parenemist ja ilusad suveaega sulle!!! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Vitali30 0 Teavita postitusest Postitas Aprill 3, 2004 Tahtsin ka lisada et parem oleks siski puhat ja kui jõusaalis käija siis ka kergelt ülekehale trenni teha mitte rohkem, midagi hullu ei juhtu kahe kuu jooksul!!Edu!!! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Kuup 0 Teavita postitusest Postitas Aprill 3, 2004 To Hatebreed: See pool aastat, mis ma kõike treeninud olin, sealt ei läinud midagi kaduma, ise ka üllatusin. kaal oli 57. Hetkel 60 ning puhkan, kuna haigusepoiss peal. Olen üsna veeldunud, kui ma uuesti nüüd tegema lähen siis kaduma midagi pole läinud Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
builder 1 Teavita postitusest Postitas Aprill 3, 2004 jah,sealt vist küll midagi kaduda pole ; ) Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides