Jump to content
Ott Kiivikas

Mikk Raudsepa hetkevorm ja ettevalmistuse ülevaade EMV 2009 3 oktoober Salme keskuses - uuendatud 11.09.

Recommended Posts

Täna siis istusime maha ja tegime plaanid, kuidas ettevalmistus EMV teha. Kaalunumber kontoris Telliskivis 93,1kg. Miku sõnul alustas ta allatulekut 94 kg kaalu pealt hommikul kaalutud. Hetkeseisu arvestades planeerime võistluskaalu 85-86kg. Seega keskmine kaalulangustempo alguses 0,6 kilo nädalas. Kuna konkurents on ka tekkinud ja pealegi väga tugev, siis see sunnib ka meid rohkem pingutama, mis iseesnest ongi edasiviv jõud! Massi on mehele lisandunud ilusasti, nüüd on vaja see skulptori kombel taieseks lihvida. Üritame alguses kuus korra anda ülevaadet, millises seisus Mikk on ja hiljem kui pilt juba kiiremini muutuma hakkab, siis ka tihedamini.

Eks Mikk ise kirjutab mida ta tavatoiduna ja ka toidulisadena sööb, siis saavad noored kulturistihakatised ka selgema pildi meie selle alla tipu ettevalmistusest. Manitsesin Mikku mitte jalgpalli mängima ettevalmistuse aeg, sest eesmärk oleks ikka tervena finishisse jõuda, leidub ka rahulikemaid meetodeid kuidas aeroobset teha. :)

Jõunäitajatest kirjutab ka Mikk ise, kuid minu teada ta ikka parandas selle aastaga tublisti oma jõunäitajaid, kuid samas kulturismis on oluline just see väljanägemine, niiet ärme muutume jõutõstjateks, et ainult raskust taga ajame. :(

Pildid on tehtud, ilma pumpamata ja päevavalgusega - see tähendab nagu meil kombeks on kõige kehvem pilt luua, et pärast grimmituna ja korraliku valguse all inimesi üllatada :)

post-22-1246362882_thumb.jpg

post-22-1246362952_thumb.jpg

post-22-1246362969_thumb.jpg

post-22-1246362985_thumb.jpg

post-22-1246363000_thumb.jpg

post-22-1246363013_thumb.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mulle tuleb vägisi oma noorusepõlv meelde,kus Kalmusega käis üks kaikavedu ja see aitas ma usun (et võin ka Mareku eest kosta) mõlemat meest parema tulemuse poole :) Nppd sain Kalmusest lahti ja näe loodus tühja kohta ei salli Koovit kõpsti asemel :) Ja jälle veame kaigast edasi.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Jube hea vorm ikka! (Y) Ise võiks kunagi nii hea välja näha, sest pikkus meil sama aga see vist jääb ainult unistuseks :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Vormist on asi praegu kaugel - võtame aluseks siiski võistlusspordi, loomulikult on Mikk tavainimese silmis ikka väga jäme, kuid usun, et igasugune tunnustus on talle samuti innustav. Mina kui treener pean olema objektiivne ja pigem kriitiline - et asi oleks lõpptulemust silmas pidades maksimaalselt hea. :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Vot see on küll võistlus, mida saab päris põnevusega oodata :) Saab päris kõva duell tulema ja loodetavasti kumbki neist sügiseks "haigeks" ei jää vms :(

Mõlemaga saanud koos trenni teha. Kollid on mõlemad - ja jõupoolest on mõlemad nagu loomad. Ka selles vallas on mehed kaunis võrdsed.

Oleks võistlus täna, siis ehk võidaks küll Silver vormi poolest, aga sügiseks ... ei julgeks kummalegi panustada.

Allpool katsusin mingi võrdluse tuua (pole küll parim võrdlus (valgus teine, seljal erinevad poosid ja Silveril püksid jalas) aga mingi aimu saab, kuna fotod tehtud enam-vähem samal ajal ja teada on kummalgi nõrki kehaosi pole, mis silma riivaks.

Keha- ja lihasekujud on erinevad, Silver vist ka jupi maad pikem, aga eks näha ole, mis saama hakkab ja kuidas see kõik laval välja näeb.

Loodetavasti liitub veel mõni juunior konkurentsi ... või noh, mis juunior ... need mahed laksutaks ilmselt vabalt ka meestekategooriates. :)

Aga edu mõlemale!

post-2073-1246447975_thumb.jpg

post-2073-1246447987_thumb.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Praegu muidugi vormi võrrelda ei ole õige aeg, kuid hea, et Joker need võrdlused siiski pani. Ma olen omal ajal arvatavasti paljudele meestele hooajaväliselt kaotanud - kui oleks pidanud kohe lavale minema. Point ongi olla õigel ajal - õiges kohas vormis, seda suudavad aga vähesed. Kuna Silver alles kevadel võistles, siis ütleme nii ,et tema hea vorm on minu silma jaoks 2-3 kilo kergemana, Mikkul nagu välja tõin on ikka 7-8 kilo. Ja siis kui see maha saab on juba jah raske öelda, kes parem on, sest mõlemil on oma trumbid (on poose mida võidab üks ja mida teine).

Makmusele paneb tavaliselt rahvusvahelisel areenil see kelle suuremad lihased (rind, selg, jalad massivsemad ja teravamad on), see kas säärt on või kas on ainult jäme käsi, see ei ainuüksi ei maksa, seega poisid just suurte lihasrühmadega tuleb tööd teha, siis väikesed kasvavad iseenesest. :D

Veelkord - tore, et selline vastasseis on tekkinud ja tean palju unetuid öid see noortele organismidele tähendab, eriti just enne magamajäämist (näed igal õhtul kas Silverit või vastupidi Mikku silme ees .... :) ). Mul on Kalmuse nägu nii meeles, et kui joonistada oskaks võiks teha nagu foto ilma maha vaatamata :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Vaatasin mõlema mehe pilte ning arutasime lähikondlastega kahe vägeva juuniori võimalusi ja trumpe. Kahjuks tuleb öelda, et Mikk on endast lasknud pildid teha samas kohas sama valgusega, kus enamus eesti paremaid poegasid ja selles kohas on valgus kuidagi jube tuhm ning teravus erakordselt nõrk ning jõmmid on piltidel vägagi pehme väljanägemisega. No ei ole teravust, kuigi eelmisel ja järgmisel päeval kusagil koduklubi riideruumi ereda valguse käes on hoopis paremaid kaadreid saadud. Selles suhtes kindlasti oleks õiglane mehi võrrelda siis, kui nad on kõrvuti ühel pildil. Tore, et järelkasvu on ning juuniorid paugutavad juba mehe moodi ning hakkavad vanakestele kandadele astuma. Väga võimalik, et sellel sügisel vaatan võistluseid pealtvaatajate hulgast, aga eks paistab... Igal juhul edu Mikule ja Sõrmusele! :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Imrele tänud arutelu eest. Antud valgus on tõenäoliselt kehvematest kehvem - mille järgi vormi hinnata, me oleme kõik sealt oma "vormishoki" saanud, kuid parem alguses nö kehv pilt ja valgus - seda võimsam saab olema vastupidine effekt. Ehk teisisõnu sellid, kes on ainult imevalguse all pildistanud ja maalinud endast võimsa pildi - oih üllatust silmas silma ja tavalisel laval puudub see effekt.

Aga kuna võistlusteni on veel aega - siis oma osalemise osas jõuad kindlasti veel mitu korda ümber mõelda. Mina olen igal juhul platsis - kingitusi ei tule ka sellel aastal :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kuukene möödas ja õpilane Mikk käis ülevaatusel. Kaalunumbrid on kahanenud 89,6kg, pilt on ka paremaks muutunud, õige effekt peaks hakkama tekkima järgneva kuu jooksul ja kulmineeruma 03.10. Oma tegemistes on Mikk väga täpne, seega ei pea mina treenerina muretsema, äkki ei jõua või, et äkki poiss ei lähe trenni jne. :rolleyes: Mikul on pea otsas ja suudab vajalikul hetkel ise vastavaid korrektuure sisse viia. Järgmise ülevaatuse panime 3 nädala pärast.

Kohe panen ka pildid.... B)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Nii tullakse ülevaatusele, please teach me master.... :rolleyes: (meenuvad vägisi 80 date kung-fu filmid)....

post-22-1249033873_thumb.jpg

Maasika hooaeg pidavat läbi olema, kuid minu jaoks see alles algab... B)

post-22-1249033933_thumb.jpg

Miku toodud marjad olid suured nagu "Nukitsamehe" filmis

post-22-1249033973_thumb.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kommenteerimiseks logi sisse või loo konto

You need to be a member in order to leave a comment

Loo konto

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Logi sisse

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×