Beljo 0 Teavita postitusest Postitas Mai 15, 2009 Mina siis ise söön põhiliselt musta leiba, vahel ka rukkileiba. Aga missugune siis jõusaali meestele, naistele kõige parem leib oleks? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Goleteral 0 Teavita postitusest Postitas Mai 15, 2009 Mina siis ise söön põhiliselt musta leiba, vahel ka rukkileiba. Aga missugune siis jõusaali meestele, naistele kõige parem leib oleks? Täisteraleib Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Aile 1 Teavita postitusest Postitas Mai 15, 2009 TäisteraleibEnda tehtud t2isteraleib koos linaseemnetega. St. vesi, jahu, linaseemned ja natuke soola. Vahest panen sisse nurmenuku6isi, v6i setitsmev2gise 6isi... Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
InsaneQlimax 0 Teavita postitusest Postitas Mai 15, 2009 Soovitan ka täistera leiba, sest täisteraleib sisaldab palju B-grupi vitamiine, mis on hädavajalikud närvisüsteemi toimimiseks. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Panda 0 Teavita postitusest Postitas Juuni 3, 2009 Enda tehtud t2isteraleib koos linaseemnetega. St. vesi, jahu, linaseemned ja natuke soola. Vahest panen sisse nurmenuku6isi, v6i setitsmev2gise 6isi...Kas Sa, Aile, oled oma leivale ise ka juuretise teinud või kuskilt mujalt saanud? On Sul mõni hea soovitus juuretise valmistamiseks?Olen siiani küpsetanud leiba pärmi baasil (linaseemnete ja päevalilleseemnetega on eriti hea ), kavatsen nüüd juuretisega proovida. Leidsin sellise retsepti: paar viilu juuretisega valmistatud leibakeefiritsuhkrutsooja vettOskad Sa öelda, kui palju ja missuguses vahekorras peaks neid aineid lisama? Kuuldavasti olevat leivategu kogemustele baseeruv ja kindlat leivaretsepti polevat olemas (ise teen ka peamiselt tunde järgi), kuid ehk annad siiski nõu? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
hehee 0 Teavita postitusest Postitas Juuni 3, 2009 Kas Sa, Aile, oled oma leivale ise ka juuretise teinud või kuskilt mujalt saanud? On Sul mõni hea soovitus juuretise valmistamiseks?Olen siiani küpsetanud leiba pärmi baasil (linaseemnete ja päevalilleseemnetega on eriti hea ), kavatsen nüüd juuretisega proovida. Leidsin sellise retsepti: paar viilu juuretisega valmistatud leibakeefiritsuhkrutsooja vettOskad Sa öelda, kui palju ja missuguses vahekorras peaks neid aineid lisama? Kuuldavasti olevat leivategu kogemustele baseeruv ja kindlat leivaretsepti polevat olemas (ise teen ka peamiselt tunde järgi), kuid ehk annad siiski nõu? Ma pole küll Aile, kuid ehk saan abiks olla, tegin nimelt esimese juuretise lihtsalt keefirist ja rukkijahust, paari päevaga läks käärima küll. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Aile 1 Teavita postitusest Postitas Juuni 3, 2009 Kas Sa, Aile, oled oma leivale ise ka juuretise teinud või kuskilt mujalt saanud? On Sul mõni hea soovitus juuretise valmistamiseks?Olen siiani küpsetanud leiba pärmi baasil (linaseemnete ja päevalilleseemnetega on eriti hea ), kavatsen nüüd juuretisega proovida. Leidsin sellise retsepti: paar viilu juuretisega valmistatud leibakeefiritsuhkrutsooja vettOskad Sa öelda, kui palju ja missuguses vahekorras peaks neid aineid lisama? Kuuldavasti olevat leivategu kogemustele baseeruv ja kindlat leivaretsepti polevat olemas (ise teen ka peamiselt tunde järgi), kuid ehk annad siiski nõu? Vabandust, et ma t2hele ei pannud...Minu juuretis ei ole ei suhkur ega p2rm ega ka keefir.Juuretise tegin taluniku rukkijahust ja k2esoojast veest. Aega v6tab see umb. 6 p2eva.Kirjutasin oma blogis leivajuuretise tegemisest... katsun siia lingi yles riputada... Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Panda 0 Teavita postitusest Postitas Juuni 3, 2009 (muudetud) Ma pole küll Aile, kuid ehk saan abiks olla, tegin nimelt esimese juuretise lihtsalt keefirist ja rukkijahust, paari päevaga läks käärima küll.Ilma suhkruta?Kas Sa tegid kohe leivataigna ja küpsetasid, kui juuretis käärima hakkas? Olen kuulnud, et kui esialgne segu käärima hakkab, siis lisatakse sellele segule ca 1 nädal iga päev jahu ning sutsu suhkrut ja segatakse pidevalt. Segamine olevat eriti tähtis Muudetud Juuni 3, 2009 kasutaja Panda poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Panda 0 Teavita postitusest Postitas Juuni 3, 2009 Vabandust, et ma t2hele ei pannud...Minu juuretis ei ole ei suhkur ega p2rm ega ka keefir.Juuretise tegin taluniku rukkijahust ja k2esoojast veest. Aega v6tab see umb. 6 p2eva.Kirjutasin oma blogis leivajuuretise tegemisest... katsun siia lingi yles riputada...Aitäh, jään ootama Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Aile 1 Teavita postitusest Postitas Juuni 3, 2009 Vabandust, et ma t2hele ei pannud...Minu juuretis ei ole ei suhkur ega p2rm ega ka keefir.Juuretise tegin taluniku rukkijahust ja k2esoojast veest. Aega v6tab see umb. 6 p2eva.Kirjutasin oma blogis leivajuuretise tegemisest... katsun siia lingi yles riputada...Riputasin retseptikogusse uue teemana leivajuuretise retsepti... Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Panda 0 Teavita postitusest Postitas Juuni 3, 2009 Riputasin retseptikogusse uue teemana leivajuuretise retsepti...Leidsin üles, mulle meeldib see variant, et ei pea suhkrut lisama. Alustan juba täna katsetamist Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
hehee 0 Teavita postitusest Postitas Juuni 3, 2009 Ilma suhkruta?Kas Sa tegid kohe leivataigna ja küpsetasid, kui juuretis käärima hakkas? Olen kuulnud, et kui esialgne segu käärima hakkab, siis lisatakse sellele segule ca 1 nädal iga päev jahu ning sutsu suhkrut ja segatakse pidevalt. Segamine olevat eriti tähtis Ilma suhkruta. Ja leivataigna tegin kohe kui oli käärima läinud. Mind õpetas maal nii tegema naabrimemm, kes eluaeg ise leiba küpsetanud. Maal kasutasin tema käest saadud juuretist, kuid linna ei hakanud kaasa vedama ja nii tegingi ise. Täitsa leib sai Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Aile 1 Teavita postitusest Postitas Juuni 3, 2009 Leidsin üles, mulle meeldib see variant, et ei pea suhkrut lisama. Alustan juba täna katsetamist Edu!Oliveri raamatus k2is juuretise segamine ylep2eviti...mina tegin ka nii. Kuid meie taluniku jahu l2heb v2ga h2sti mullitama ja l6ppude l6puks pidin ma enne paar korda kypsetama kui yleliigse k22rimise v2lja sain.Ys ma arvan, et meil peaks sagedamini segama ja lisama natuke jahu ja vett. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
satalova 0 Teavita postitusest Postitas Juuni 5, 2009 kas Jassi seemneleib on ok? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Aile 1 Teavita postitusest Postitas Juuni 5, 2009 kas Jassi seemneleib on ok?Lugege sisaldust. Suhkrut ja igatsugu muud kr2ppi sisaldavad v6iks v2lja j2tta. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
maximus89 0 Teavita postitusest Postitas Juuni 5, 2009 Näiteks ära söö üldse leiba. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides