Jump to content
Beljo

Pilates VS. ???

Recommended Posts

Küsimus siis selline.

Kas Pilatest oleks parem teha rinna- või siis selja päeval. Teen kolm korda nädalas jõutrenni. Või siis võib Pilatest teha iga kord kui jõusaalis??? :lol: Kui tihti seda tehakse?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Pilatese põhimõtted:

Võib näida ilmselgena, et igasugune treening aitab spordis paremaid tulemusi saavutada. Aga Pilates on neist parim, kuna see ehitab üles jõu ja painduvuse aluse, mille abil saab luua paremini tasakaalustatud keha. „Pilatese põhimõtted” on kuus punkti, mis on Pilatese aluseks: hingamine, keha asetus, kontroll, keskendumine, sujuvus ja täpsus. Kõik need on omavahel seotud, kuid neid ükshaaval lahates näeb kohe, kuidas igaüks kuuest Pilatese põhimõttest mängib sporditreeningus tähtsat rolli. Neid põhimõtteid kasutades õpite täielikku kehatunnetamist: teie kontrollite vaimu ja vaim kontrollib keha. Traditsiooniline jõusaalitreening võib lühikese ajaga igavaks muutuda. Te avastate end samasugust treeningut aina uuesti tegemas, kuni vaim uitab eemale ega keskendu käesolevale tegevusele: keha paremaks muutmisele. Pilates annab vaimule ja kehale uut energiat. Selle regulaarne harrastamine toob kaasa aina suurema energiataseme ja keskendumisvõime. Te ootate suuremaid füüsilisi väljakutseid, kui hakkate tundma ja nägema muutusi oma kehas. Järk-järgult, arengu käigus, avastate kõigi kuue põhimõtte rakendamise tähtsuse ühe liigutuse tegemisel. Seniks aga, kui alustate, püüdke lihtsalt teadvustada seda, kuidas teie keha liigub. Kui põhiline on arusaadav, on kerge kiiremas tempos teha keerulisemaid liigutusi, et treeningu raskustaset tõsta.

Sellest loen ma välja, et sellega peaks tegelema regulaarselt. :lol:

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
No rinnatrenni päeval oleks natuke mõtekam, sest rinda pilates eriti ei koorma, selga aga kll natuke.

Ei no ma teen seda trenni lõpus, peale kõhu seeriaid. :lol: või oleks seda targem teha alguses, keskel?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Pilatese põhimõtted:

Võib näida ilmselgena, et igasugune treening aitab spordis paremaid tulemusi saavutada. Aga Pilates on neist parim, kuna see ehitab üles jõu ja painduvuse aluse,

Kõva marketing haha, ei muidugi - Müüma ju peab! :lol:

Muudetud kasutaja tereummikust poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kommenteerimiseks logi sisse või loo konto

You need to be a member in order to leave a comment

Loo konto

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Logi sisse

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×