Jump to content
avripaad

Kalorite põletamine

Recommended Posts

Kuidas teada, kui palju kaloreid ma päevas kulutan? Minu baasainevaetus on 1400 kcal. Oletame, et ma söön ka 1400 kcalorit päevas. On olemas selline link http://www.toidutare.ee/kaloriarvuti.php?show=burner , kust saab vaadata, kui palju põletad kaloreid erinevate tegevuste korral ajaliselt. Aga kuidas täpselt vaadata? Näiteks oletame, et minu päevaseks aktiivuseks on ainult 60 minutit korvpalli mängimine, ülejäänud aja vaatan telekat ja magan.

Kas ma siis võtan sellelt leheküljelt magamise, korvpalli mängimise ja teleka vaatamise kalori põletamised ning liidan kokku, kui palju ööpäeva jooksul tuleb ja lõpuks lahtutan kalorite arvu, kui palju söön ning siis ongi teada, mitu kalorit päevas põletan.

-VÕI-

võtan sellelt leheküljelt ainult korvpalli mängimise ning liidan oma BAV-ile (1400-le), sest BAV pidigi ju olema kalorite hulk, mida kulutad nii öelda "ööpäev otsa lebades". Ning teleka vaatamine ja magamine ju ongi sisuliselt lebamine. Kui olen korvpalli mängimise kalorid liitnud BAV- ile, siis lahutan oma söömiskalorid ning ongi teada, mitu kalorit põletanud olen?

kaal 56 ja pikkus 162 cm

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

BAV peaks olekma 70% su päevasest kulutusest umbes.(20% trennile veel ja 10% muudeks tegevusteks)

Nii et kui 1400 siis korrutad 10/7 ja saad et päevas kulutad 2000 kcalit keskmiselt .

Parandage mind kui ma eksin :)

Muudetud kasutaja Kevin de puta madre poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×