Jump to content
Laura Reisalu

Lihavõttepasha

Recommended Posts

Lihavõttepasha

1 kg head kohupiima

3-4 munarebu

1½–2 kohvitassi suhkrut

100–200 g võid

100 hapukoort

100 g vahukoort

100 g rosinaid

50–100 g marmelaadi

50 g mandleid

sidrunit, soola, vanilliini, sukaati.

Kohupiim (vastavalt vajadusele suru läbi sõela) ja munarebud vahusta suhkruga.

Kuumuta kohupiim kuumaveevannis koos vahustatud munarebudega, lisa suhkur, hapukoor, leotatud rosinad, puhastatud ja tükeldatud mandlid, sidrunikoor ja sidrunimahl, tükeldatud marmelaad, maitseained. Kuumuta 70-80 °C juures, jahuta. Jahtunult lisa juurde vahustatud või ja vahustatud vahukoor. Vastavasse vormi või sõelale aseta marl, kuhu pane nõrguma pasha. Seisab järgmise päevani.

post-4312-1239282474_thumb.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kommenteerimiseks logi sisse või loo konto

You need to be a member in order to leave a comment

Loo konto

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Logi sisse

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×