Laura Reisalu 2 Teavita postitusest Postitas Aprill 9, 2009 Lihavõttepasha 1 kg head kohupiima3-4 munarebu1½–2 kohvitassi suhkrut100–200 g võid100 hapukoort100 g vahukoort100 g rosinaid50–100 g marmelaadi50 g mandleidsidrunit, soola, vanilliini, sukaati.Kohupiim (vastavalt vajadusele suru läbi sõela) ja munarebud vahusta suhkruga.Kuumuta kohupiim kuumaveevannis koos vahustatud munarebudega, lisa suhkur, hapukoor, leotatud rosinad, puhastatud ja tükeldatud mandlid, sidrunikoor ja sidrunimahl, tükeldatud marmelaad, maitseained. Kuumuta 70-80 °C juures, jahuta. Jahtunult lisa juurde vahustatud või ja vahustatud vahukoor. Vastavasse vormi või sõelale aseta marl, kuhu pane nõrguma pasha. Seisab järgmise päevani. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
builder 1 Teavita postitusest Postitas Aprill 9, 2009 Kuule, peaks proovima, vähemalt naisperel suu jooksis vett pilti vaadates Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides