Jump to content
Endes

Biitseps

Recommended Posts

Mul on selline mure tekkinud, et käin paari sõbraga kolm kord nädalas jõusaalis enda kava kasutades: Esmaspäeval rind, õlg ja triitseps. Kolmapäeval siis selg ja biitseps ja reedel või laupäeval jalad. Küsimus on siis biitsepsi kohta...nimelt olen märganud, et mu biitseps ei kasva üldse, sama väike nagu alustades põhimõtteliselt aga jõudu tuleb(Suuremad raskused kui sõpradel). Mis probleemiks võib olla?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Oleme käinud jõusaalis aasta juba umbes, olen arvanud, et kuna jõud suureneb siis küll ta millalgi kasvama hakkab ka. Käin koolis, nii et puhkusega ei tohiks probleeme tulla, jõusaali kunagi uimase tundega ei lähe. Ja toitumine, ma olen kindel, et ei ole nii paigas kui peaks. Üritan süüa 5 korda päevas, rohkem valke, kui süsivesikuid ja rasvu. Kodujuustu söömisega probleemi ei ole ja pärast igat trenni sööme ühe 200g halvaa ära, lugesin kuskilt, et need rasvad mis halvaas on pidid olema kasulikud pärast trenni.

Muudetud kasutaja Endes poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ega muud siis vist üle jää. Aga üks küsimus veel...kas pihve on soovitav süüa? See ei ole küll puhas sealiha aga alati seda head sealiha ei saa.

Muudetud kasutaja Endes poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×