Jump to content
kasutaja987

massilisaja vs tervis

Recommended Posts

hakkasin kasutama toodet..American Mass Combo .. 3 x päevas massilisajat ja siis kreatiini laadimine 4 x päevas...

kas on palju süüa 3 x päevas massilisajat? kas võib mõjuda tervisele halvastio.. näiteks südamele.. 6 päevaga olen tudnud suht suurt arengut.. 2,5 kg juurde võtnud... et kas jõuavad kõik organid järgi masilile ??? täna tundsin ka nats et süda korra oli valus.. vb kujutan ette ainult.. treeninkava on ka väga väsitav.. 4x nädalas... harjutuse kohta 3 seerjat + pumpamine 25 kordust..

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Miks sa nii palju kordi päevas massilisajat kasutada tahad?

harjutuse kohta 3 seerjat + pumpamine 25 kordust.. - Kas ma sõin õigesti aru, et teed 3 seeriat harjutuses ja igas seerias 25 kordust? Kui jah, siis nii paljudest kordustest ma küll aru ei saa, kuna nagu ma aru saan, siis sa tahad massi teha, kuid nii paljude kordustega teed pigem reljeefi. Kui tahad massi teha, siis püsi ikka 8-12 korduste vahemikus.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kreatiin aitab energiaga varustada paremini lihast seeria ajal. Ma saan nii aru. Ja eriti suure raskusega väikese kordusega seeria puhul. Kui teed jõuseeria, 3 kordusega, siis kreatiinist on abi viimasel kordusel, jõuad paremini selle korduse ära teha. Beta-alaniin aga sama efektiga, kui seeria on pikem. Nii ma saan neist kahest lisandist aru- abi lihasele neist seerias. Mõlemad nimetatud lisandid võimaldavad siis paremini lihast koormata effektiivsema seeria näol, nii peaks lihaskiud paremini mõjutatud saama, kui ilma nendeta, ja võiks loota arengut.

Massilisaja on sarnane tavatoiduga, täidab lihased ja vere energiaga, selel energia abil seeriat sooritadki, et aga energiat efektiivselt lihastesse juhtida, selleks on nimetatud kaks lisandit abiks. Kui toitu/massilisajat tarbida niipalju, et saadud energiat poel kuhugile panna, sisi pannakse rasvadepoosse ehk varurasvadesse kehas see energia. Ja kuna massilisaja doos on tihtipeale võrreldav väga suure/kalorirohke praega, siis on rasvumine üsna tõenäoline, kui just palju kalorit nõudvat trenni ei tehta. Selles suhtes võiks arvutada, kui palju kaloreid massilisajast saadakse, ja kui kiirelt saadud energia kättesaadavaks muduetakse kehas (glükokeemiline indeks), ilmselt massilisaja puhul saab üsna kiirelt (Gl.In. kõrge) energia kehale kättesaadavaks, seetõttu oleks loogiline sellsie hea energeetilise seisundi ajal/järel kohe trenn otsa teha, niisama massilisajat suures koguses võtta poleks mõtekas rasvumise aspektis.

Tervise seisukohapealt tundub, et kui energiat on palju rohke trenni toetuseks, siis võiks ka südamele jm asjadele mingit topingut anda, muidu hakkabki süda valutama, tekib stress jms asjad. Aeroobset trenni tasuks teha südamele, lisaks on mõned lisandid vast südant jm keha-aparaati tugevdavad, šen-šen, vitamiinid ja kalamaksaõli äkki:) Ei oska öelda täpselt, tuleks uurida. Idee jääb paika aga asjadega nii nagu rääkisin niikuinii.

Konkreetsemalt rääkides, arvan nii, et süda ajapikk utugevneb, ja kogu tervis üleüldse, päevapealt suure mahuga treenimise pealem innes on väsitav, aga mõne kuuga saab küll, niiet süda ei valuta ja aju ei tõrgu.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

kava selline et üks nädal kõiki asju 3x6 + 25 ne seeria otsa.. tene nädal kõiki asju 3 x 12

see kava on M&F ajakirjast... ja väga hea on..

massilisajat sellex nii tihti et pole võimalust nii tihti süüa... ja siis kasutan seda toiduvahekordadena. trennipäevadel--enne hommikusööki .. hommiku-lõuna vahel.. ja peale trenni... vabadel päevadel enne hommiku sööki. hommiku ja lõuna vahel... tean et pävas peab kg kohta saama 2-4 kg.. valku. ja minu massilisajas pole piisavalt valku.. 37 g 100 g kohta..

arvate et söön liiga palju seda??

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kommenteerimiseks logi sisse või loo konto

You need to be a member in order to leave a comment

Loo konto

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Logi sisse

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×