Jump to content
Christi

Huvi kulturismi vastu!

Recommended Posts

Tere

Olen Signessa ema tuttav Christiane Alavee 22.a. Käisin u 2.a tagasi Elvil kartulit võtmas, kui Teie ka seal olite, kuid vaevalt mind mäletate.

Mul on tekkinud huvi kulturismi vastu, kuid ei tea, kust kohe alustada. Treeningkavad, toitumine jne... Kas Teil oleks mingil nädalavahetusel võimalus mulle personaalset nõu anda Tartus või Otepääl?

Jõusaalis olen käinud 2003.a septembrist alates. Praegu käin Politseikoolis Paikusel.

Ette tänades ja vastust ootama jäädes Christiane

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ma tahtsin küsida kui kaua aega võtaks ,et saaks korralikuks atleedik? Ma muidud olen terve elu spordiga tegelenud muidu alustasin 4 aastat tagasi kulturismiga aga ma preagult olen 3,5 aastat suusa trenni teinud ,selle ajal ma ei teainud peagu ültse jõutrenni aga nüüd viimased 1,5 aastat olen tegelenud vahelduva eduga ??? Kui kaua võtaks aega et saada athleedika kas siis peab siis sööma neid aineid või piisab korralikust toitumisest???

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kui tahad lihaseid kasvatada, siis selleks on vaja täita mõned kindlad punktid.

1. max korralik toitumine.

2.õieti, loogiliselt ülessehitatud tr. plaan.

3.REGULAARSUS JA VK: REGULAARSUS:

Näiteks kui sa oled tipp suusataja ja pool aastat trenni ei tee. Mis sa arvad, et võid seejärel minna Olümpiale ja seal võita või? ? ?

Sama on kulturismi ja lihastega, kui regulaarsust pole pole ka arengut. Samuti kaotad lebotamisajal suuresti selle osa lihasmassist mille oled varem saavutanud. Tõsi, uuesti treenima hakates saavutad endise tasema ruttu, aga välja kukub siis ikkagi, et SAMM EDASI JA KAKS TAGASI.

Rääkimata veel sellisel juhul kui kasutasid treenimisajal kahtlasi "aineid"

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×