Jump to content
rookie

süsivesik

Recommended Posts

Tere hr Ott Kiivikas........niisugune kysimus et olete soovitanud syya METT teinekord.........njahh aga mees ju ka sysivesikuid´(või seal vähe,või kuidas sellega on).Kui palju olex mõistlik päevast mett syya ja kas seda on mõtet syya peale trenni..... loodan et saate nendes kyssades mind aidata ette tänades MATRIX :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tõsi ta on, et mesi koosneb lihtsüsivesikutest seda võib tarbida ka peale treeningut, kuid üldjuhul on mett keeruline segada külma veega, sellepärast olen eelistanud mõnda eelpool mainitud varianti. Kokkuvõttes ka hinnapoolest tuleb mee tarbimine oluliselt kallim kui mõne glükoosi või dextroosi lisamine. Mett olen siiani kasutanud pudru ja muude toitude maitsestamiseks

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

aga maitse ju nagu suhkruvesi

ning erilist janukustutamist sellest küll pole

pooldan ikka isotoonilisi jooke rohkem, kuna nende uurimiseks palju pappi kulutatud ning läbi ja lõhki uuritud.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kalmus sööb mett võimalusel piiramatus koguses, senine rekord on ööga o,5l + kaks pätsi saia. ei soovita kellelgi järgida kuna enamik teist ei kuluta seda nnii ära. Üldiselt on miskipärast nii, et mett näit. suhkruga võrrelda ei maksa. On seal küll peaaegu sama hulk s.v. kuid kuid mõjuvad siiski v. erinevalt. Näiteks kui olen asendanud mee samakalorsuse ja sv-id sisaldava keedisega siis on tagajärg olnud kiire ravaprotsendi suurenemine. nii et soovitan oma magusavajaduse rahuldada kõigil meega, muidugi kui mesi teile maitseb.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×