Jump to content
Ott Kiivikas

Tallinna linn valib selle aasta parimaid sportlasi - Hääleta!

Recommended Posts

ALANUD ON 2008. AASTA SPORTLASE JA SPORTMÄNGUDE VÕISTKONNA INTERNETI HÄÄLETUS

Tallinn tunnustab ja autasustab oma parimaid sportlasi, sportmängude võistkonda, juuniorsportlasi, olümpiaveterane ja suurürituste korraldajaid traditsioonilisel Linnapea pidulikul vastuvõtul 22. detsembril kell 15.00 Raekojas.

Hääletada saab 03.12.2008 kuni 22.12.2008 kell 12.00 siin:Kliki siia

Parima nais- ja meessportlase ning sportmängude võistkonna väljaselgitamiseks on Tallinna kodulehel üles seatud interneti hääletus, kus saab anda oma hääle siis vastavalt parimale nais- ja meessportlasele ning sportmängude võistkonnale.

Naisnominendid on Irina Embrich, Ilona Tsvetkova, Jelena Glebova, Natalia Nazarenko-Kiivikas, Liisa Otsus ja Triin Aljand. Meessportlastest on kandidaadid Uku Aaslav-Kaasik, Gerd Kanter, Miko Mälberg, Tõnis Erm, Aleksandr Fjodorov, Mikk Pahapill, Ott Kiivikas ja Martin Padar ning sportmängude võistkondadest GMP/Olympic Tallinn võrkpalli naiskond, Tallinna BC Kalev/Cramo korvpalli meeskond, Tallinna Selver võrkpalli meeskond ja FC Levadia Tallinn jalgpalli meeskond.

Seejärel edastatakse hääletustulemused Tallinna Spordi- ja Noorsooameti eestvedamisel moodustatud ning Linnavalitsuse istungil kinnitatud komisjonile, kuhu kuulavad Tallinna abilinnapea Kaia Jäppinen, Tallinna Spordi- ja Noorsooameti juhataja Rein Ilves ning juhataja asetäitja-spordiosakonna juhataja Priit Ilver, linnapea nõunik Oleg Harlamov, Toivo Moorast haridus- ja kultuurikomisjonist, Aivar Kuusmaa Tallinna Linnavolikogust ning spordieksperdid Kultuuriministeeriumi asekantsler spordi alal Tõnu Seil, Eesti Rahvusringhäälingu televisiooni sporditoimetuse juhataja Marko Kaljuveer, Tallinna Spordiliidu esimees Peeter Tishler ja EOK saavutusspordi divisjoni juht Martti Raju.

Kandidaatide paremik on koostatud lähtudes sportlaste/võistkonna sportlikest saavutustest, Tallinna esindamisest nii Eestis kui ka rahvusvahelisel areenil ning sportlase/võistkonna tegevus kohalikus spordielus sh ürituste korraldamisel, eeskujuks olemisel, sportliku eluviisi propageerimisel, sportlase/klubi tegevusel noortespordis jms. Sportlane peab olema Tallinna elanik ning võistkonna kodusaal või -väljak peab asuma Tallinnas.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
huvitav mis raskustega Kanter kangi teeb? ;)

ma usun hull jõud taga.

Mehel jõudu on... olen ise näinud kui ta 150kg lamades surumisel seeriaid teeb, tugevam igastahes kui keskmine eesti mees...

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Njah, sellise meetodi puhul ei selgu ju mitte parim spordimees - naine vaid LEMMIK. Aga mis seal vahet, peamine on pildil püsida. ;)

Samas oleks ka ju väga raske joonele panna saavutusi näiteks kulturismis, kettaheites ja jalgpallis. Üldiselt ikka sellised küsitlused tõstavadki esile suurvõistlustel kõrgemaid kohti näidanud sportlase. Pole ju kuidagi ebaõiglane?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kommenteerimiseks logi sisse või loo konto

You need to be a member in order to leave a comment

Loo konto

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Logi sisse

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×