Jump to content
ants16

jooksmine ja jõusaal

Recommended Posts

Kui ma praegu teen nii et jooksen 2x nädalas 30-45 minutit sörki ja teen 3ks jaotatud kava, siis kas on võimalus üldse lihasmassi/jõudu juurde saada? Söön piisavalt, ehk siis kogun massi.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tegija Kalmus pidavat palju aeroobset trenni tegema jõutrennide vahele, rattaga vist, nagu praktika näitab, siis lihas on arenenud selle käigus, seega võiks arvata, et aeroobne treening nüüd lihase kasvu ei välista küll.

Ma ise soojematel aegadel jooksen ka nädalas 1-2 korda, ja teen sinnajuurde 3-4 jõutrenni nädalas, ja tunnen, et lihas nagu ei kärbu küll sellest jooksmisest.

See jooksmine on väga hea südamele, ja tugevat südant on vaja, kui tahad jõuda nädalas mitu korda jõutrenni teha.

Teise hea plussina on see jooksmine seetõttu, et kompenseerib toitumise apsakaid, et põletab rasva, mis aeg-ajalt mõne pitsaga sisse süiakse.

Lisaks jooksmine on suur luksus enamike jaoks, nad lihtsalt ei saa seda harrastada, neil hakkavad põlved valutama, mul ei hakka, ja kui sul ka mitte, siis oled üks vähestest, eks selle luksusega tegeleda saab, et kasuta võimalust ja jookse muidugi, väga nauditav tegevus, lisaks veel üks parimaid rasvapõletamis-harrastusi vist üldse!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ise jooksen 2-3x nädalas 14 km pulsiga 135 ja käin 4x nädalas jõusaalis. Kui sa hoiad jooksu ajal pulsi koguaeg sellises madalas olekus, siis ei hakka lihasmass kuhugi kaduma. Jooks tuleb ikka kasuks. Treener rääkis mul kunagi, et iga 10 tonni tõstetud raua pealt peaks tegema vähemalt 10 km jooksu, et "raam" ja "mootor" vastavuses oleksid.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

mina sain massi niimodi, et sõin tavalist sööki nagu siga... ajasin nöost sisse, mängisin 2-3 korda nädalas korvpalli... ja tegin kodus kõhulihaseid nagu ikka..

sain kaalu 2,5 nädalaga 85lt-90ne kg peale...:D Aga enne trenni võtsin beta-alanine ja peale trenni reco power

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×