Jump to content
alex

otile

Recommended Posts

Tere,

Väga tore site on see. Minul on aga selline küsimus ja loodan, et keegi oskab ka vastata. Ise mina ei ole tegelenud tõsiselt võetavalt lihastearenguga. Esiteks ajapuudusest ja teiseks ka püsimatusest. Palun muidugi vabandust. Kaalun üle 80 kg ja pikkust u. 179, rasva% 20 ringis. Seega mitee just kõige rohkem vorm. Nüüd üks sõber kasutab mingit tabletid ja saanud lühikese ajaga keha päris ilusaks. Tekis ka minul mõte sarnane. Veelkord vabandan, kui oma küsimusega kedagi solvab. On lehekülg:

http://www.legalsteroids.com/

Seal pakutakse järgmiseid preparaate: D-Bol ja Winni-V. Mõlemad kapslitena ja toimeaine on vastavalt MethadrostenolTM ja cyclostanozol?.

Palun öelge, kas nende kasutamine annab effekt lihasekasvatamises ja millised ohud võivad kaasneda?

Aitäh,

Alex.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ohud on kindlasti olemas, kõik oleneb palju sulle loodus on nö. kaasa andnud organismi isepuhastus võimet. Mõni paneb eluaeg viskit ja muud solki, tossab nagu korsten, käib talvel paljajalu väljas ja elab 100 aastaseks. Teine jälle külmetab saab kopsupõletiku ja sureb pärast sellega kaasnevaid tüsistusi. Milleks niipalju riskida on olemas tervislik toitumine, loogiline koormuse planeerimine , toidulisandid kreatiin, glutamiin, valgukonsentraadid. Neid õieti kasutades saad kinlasti parema tulemuse kui see vend kes NOID kapsleid neelab ja mis peamine sinu tulemus on püsiv ja sa oled TÄIE TERVISE JUURES. Mida ei saa kindlasti öelda kapsleid neelava venna kohta. Kuigi visuaalne tulemus võib ju mõni aeg midagi muud näidata.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×