Jump to content
andy

Massitsükkel

Recommended Posts

Ott ja Marekid, äkki kirjutaksite, mis korduste ja seeriate arvu massitsükkli ajal kasutate ning plju teete aeroobset. Äkki paari sõnaga ka toitumisest, palju näiteks süsivesikuid õhtusel ajal jne..

Tänud!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Suurtele lihasgruppidele 11-13seeriat, 6-12kordust. Väikestele 7-10 seeriat ja 10-15 kordust. Aeroobset teen aastaringi 30min. kuni 90 min. päevas. Loomulikult tuleb sisse päevi kus seda ei tee aga siiski. See on täielik jura, et massi ajal aeroobset teha ei või. Kes seda väidab näeb ka tavaliselt välja nagu põrsas, kui ta just megaülikiire ainevahetusega ei ole. Süsivesikuid on vaja alati toiduga saada aga õhtul siiski väga minimaalselt. See tähendab seda, et võid süüa kõike peale jahutoodete, magusa ja kui sööd kartulit siis ära ka sellega väga üle pnguta. Ometi sõltub see aga paljuski sellest milline hetkel välja näed ja kui suured on olnud sinu kulutused õhtuses trennis. Alati tuleb arvestada hetke seisu mitte näpuga kuskilt raamatutest või tabelitest järge ajada. Jõudu siis!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

6-12 tähendab korduste arv jääb sinna vahele, ega kogenud treenija enam kordusi ei loe, võtab igast seeriast viimast. Näiteks kui teed harjutust ühe kindla raskusega siis esimene seeria jõuad teha 12 kordust, viimane tuleb näiteks 6. Ma ei tea kuidas hr. Kalmus enne võistlusi treenib aga minul lähevad seeriate vahelised pausid aina lühemaks ja korduste arv suureneb, et lihvida reljeefi. Kuna mul sellist massi ei ole nagu Kalmusel ja Kiivikal siis pole ka karta lihasmassi kaotust, hetkel jään nagunii nende varju. Aasta jagu olen ka mina nüüd pea iga päev aeroobset teinud, massi ajal 30 min, enne võistlusi kuni 90 min. Toitumine on nii individuaalne, et seda ei saa soovitada aga põhitõde on ikka süsivesikute piiramine, eriti õhtusel ajal.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

M.M poolt eriline tagasihoidlikus, mees kasvab nagu metssiga ja jääb kellegi varju? See selleks, minu kordused on nii enne võistlusi kui hooajaväliselt 3 - 15, väga suur vahe kuid nii see on sest kasutan ka meetodit üks trenn suuremad raskused vähem kordusi, teine trenn pikemad seeriad tehniliselt puhtamalt, sealt ka pikemad seeriad. Aeroobset tuleb praegu 40 -60 min. päevas 5x nädalas, see on hooaja väline maht, enne võistlusi tõuseb 60 - 90 min. peale 6x nädalas. Olen teinud ka nii, et ei tee üldse aroobset kuid siis nägin välja ka nagu põrsas, praegu pole vormil viga ja on jõudu ka, ei saa aru et mõõduka tempoga aeroobne tegevus segaks arenemast. Seeriate arv lihasrühmale on suurtele 15 - 20 väikestele 9 - 12.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×