Jump to content
kamakaks

unetus .....

Recommended Posts

Tere,

mul selline probleem et teen saali trenni 3x nädalas ja käin jooksmas 4x nädalas. Jooksen tavaliselt ca 35 minutit ja seda õhtusel ajal ca kella 20-21 vahel. Nimelt on tekkinud see probleem et peale aeroobset trenni ei saa enam magama jääda korralikult (kuigi olen väsinud) kuna tunnen et süda taob sees, vererõhk on kõrge ja keha oleks nagu särtsu täis. See läheb üle ca 4 tunni jooksul. Ehk siis kui trenn lõppeb kell 21.45 (koos pesemisega) siis magama saan jääda alles ca kell 01-02. Nii aga jääb puhkuseks väga vähe aega ( 5-6 tundi). Mingeid aineid ei kasuta. Kas peaksin? Mis oleks üldse normaalne une pikkus trenni perioodil?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kusjuures täpselt sama probleem...aga tegemist jõutrenniga mitte aeroobsega...väsinud küll aga und enne 2 te ei tule...trennist saan koju umbes 9-9.30...hommikul see-eest topelt unine ja magaks või pool päeva maha...Vastik

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Olen kuulnud´, et ei soovitata hommikul kohe peale ärkamist rasket trenni teha- nii tekib ärevus organism harjub raske hommikuse vatiga ära ning valmistab end ette sellega et ärkad hommikuti aina varem uni kaob ära. Jooksust niipalju, et uuri järgi kui palju peaks olema õige pulsisagedus jooksu ajal,enne jooksu ja ka jooksu lõppedes. Kui joosta pulsi järgi peaks kõik norm olema(tempot peag küll tõenäoliselt ühtlustama ja aeglustama aga seda ainult esialgu).

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kamakas, unusta hiline treening, see on sinu bioloogiline rütm, millele sellise trenniajaga koledal kombel kurja teed, kevadeks, kui teised säravad, on sinust saanud hallikas-rohelise näoga jõmm.

Kunagi käisime õhtuti samal ajal kossu mängimas 3 korda nädalas, lõpetasime kah ca. 21.30 ajal. Magama jäin samuti 2 ajal öösel, kuu aja pärast ei jõudnu midagi teha, keegi ei tahtnud minuga rääkida(olin kuri ja pahane) ja ise ka polnud huvitatud treenimisest suhtlemisest.

Juba paar aastat, lõpetan trenni kõige hiljem 19.00 ja enesetunne on suurepärane.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×