Jump to content
Osin

lihasmass

Recommended Posts

kavatsen hakata tõsiselt just lihasmassi suurendavat trenni tegema. Toidulisade kohapealt sain nagu korda et mida ja kui palju süüa aga küsimus järgmine: kas igale lihasgrupile teen näiteks 3 harjutust ja igat harjutust mingi 3*10-15. või peaks seda kasutama ainult mingi aeg ja siis tegema jälle seerjas vähem kordusi?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Korduste poole pealt soovitaks sul teha suurtele lihasgruppidele 8-10x.st. Ja väikestele 10-12xst. Samas kõiki isoleeritud harjutusi tee isegi 12-15xst. Kehtib ka suurte lihaste kohta. Seeriaid suurtele ära tee üle 12me. Väikestele aga mitte üle 10ne. Säärele ja kõhule 5s. Kõhu trennis peaksid tegema kokku 150-200xdst ja seda mitte üle 2xa nädalas. Säärele tee üks trenn seistes teine jälle istudes harjutus 5s ja 20-12xst.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tegelikult ei ole see nii oluline, tähtis on et alla 6-e ei teeks ja üle 15-ne ka ei ole enam mõtet. Iga treening seeria peab aga lõppema maximaalse pingutusega. Mis see tähendab? Mitte seda, et ninast veri välja tuleb, vaid pead olema kindel, et ühtegi normaalset kordust enam teha ei jaksa. Normaalset st. ei kasuta liialt teiste lihaste abi korduse sooritamisel. Igale lihasgrupile võid teha põhimõttelisel 15-6 kordust, seega siis iga seeriaga järjest raskusi lisades ja kordusi umb. paari võrra vähendades. Miks nii treenitakse? Kui sa teeksid pidevalt massi ajal 6-eseid seeriaid siis pärast kui soovid lihaste reljeefi parandada ja hakkad tegema pikemaid, Kaotad tohutult lihasmassi.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

minul on nii et raskused on samad või pigem vähenevad sest puhkepausid on suht lühikesed ja treeningu käigus tekib väsimus ehk korduste arv niigi väheneb. äkki selgitaksid natuke põhjalikumalt miks pärast pikemate seeriate korral lihasmass tohutult vähenema hakkab. ja kas kasutad püramiidi põhimõtteliselt pea kõigi harjutuste korral või ainult näit j-tõmme, kükk, rinnalt surumine.

aitäh

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×