Jump to content
daqqer

möla nurk

Recommended Posts

miks 2003 aasta võistlustel sellised kondid ainult võistlesid noortest? jube, eesti tase ei ole ju NII madal!?!?!?? kui neid pilte (või ylekannet vms) vaadata, siis aru kyll ei saa et seal vennad jõusaalis oleks käinud. üks sõber käis kohapeal kaa vaatamas, pidi end ribadeks naerma. ütles et ta oleks võinud ise selle kinni panna :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Iga võistlus istub saalis hulga turjakaid vendi paksud riided seljas, et nad veel suuremad välja paistaksid ja mõnitavad isekeskis inimesi, kes kõigele vaatamata on tulnud võistlema. Ma olen ka oma varasemates kommentaarides öelnud, et tulgu ja näidaku õiget taset, jutt ei maksa midagi teod maksavad. Kui kasvõi pooledki neist arvustajatest lavale tuleksid oleks meil võistlejaid kolm korda rohkem kui praegu. Taseme kohta ütlen niipalju, et jah noorte ja juuniorite tase on meil varasematel aastatel kõvem olnud, kuid küll ta tõuseb igal alal on olnud tõuse ja mõõnasid, küll algab varsti uust tõus. Edu kõigile ja valmistuge kevadisteks võistlusteks. Eriti käis see noorte kohta, kes külastavad ka seda lehte õige usinalt.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

ei ma ei vaidlegi vastu et ette astuda raske ja julgust nõudev

ise ei ole võistleja, lihtsalt harrastaja

ma lihtsalt mõtlesin et eestis parajaid jõusaali jõmme küll et miks siis seal nagu nii vähe neid oli seal ja tase ju ei olnud kuigi kõrge

dude... ei usu et tead, ta poolast pärit, ja eesti keelt ei mõista.

''küll algab varsti uust tõus'', loodame

aga endiselt ei saanud vastust oma küsimusele

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kõrvalt vahtijaid ja haukujaid on olnud läbi aegade. Tulge võtke särgid maha ja näidake oma vormi - pükse plole mõtet , sest jalga teil nagu nii ei ole - siis räägime edasi.

JA üldse mida ma taha ütelda : Las iga kingsepp jääb oma liistude juurde, savi müüjal pole mõtet üritada sporti organiseeima tulla - ja vastupidi - sportlased pole savi, neid ei voolita sadade kaupa päevas - nagu vaase !

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Miks? Eks teinekord võid mõnele sellisele saalis ligi astuda ja küsida miks ta ei võistle? Arvata võib vaid, et selleks võivad olla sellised põhjused nagu dopingukontroll ( kui panite tähele, siis rida võistlejaid olid huvitaval kombel haigusest tervenenud nädal peale Eesti meistrivõistlusi toimunud fitnessi võistluseks), laiskus - võistlemine eeldab väga suurt distsipliini, vähestel seda jagub. Tõsiasi on ka see, et oskamatust teha võistlusvormi - paljudel juhtudel on needsamad jõmmid mu oma silme all, võistlusteks ära kokku kuivanud nagu kevadine lumi.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

kuule daqqer sa oled ikka täielik tola küll. Ja kus juures vaadake eelmiste võistluste pilte ka, kui võrdlete. Kulturismi ja Fitnessi Eesti KV2002 oli küll väga palju noori, aga kes seal olid siis niiväga kõvad vennad? Ainult noortest oli Rauno Kuus, kes ka võitis ja kui võrdled EMV 2003 Kulturismis ja Fitnessis võistluste võitjaga Sten Tuudakuga, siis mul küll ei tundu, et tase oleks niiväga alla kukunud, aga võistlejaid oli küll liiga vähe. Varem on olnud ikka rohkem. Juuniorites olid varem jah suht kõvad vennad Tauno Suits ja Argo Tõruke, aga ega viimaste võistluste Juuniorite võitja Indrek Talving ka nii väga halvem polnud. Indrek oli väga kuiv ja see on väga tähtis võistlustel. No jah tule siis näita dagger klassi ja tõsta Eesti taset, võibolla kui sa nii kõva vend oled, siis lähed IFBB võistlustele ka ja paned seal ka kinni

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

härrased te olete ühe ''pisiasja'' sootuks unustanud. nimelt Tõruke ja Suits olid mõlemad 20.a ehk võistlesid viimast aastat. tänavused juunioride 3 ja 4 koht olid aga 18. seega saavad nad mõlemad veel 2 aastat juunioride klassis võistelda. on ju ilmselge, et 20 aastasel on 2 aastane edumaa 18 aastase ees. ilkujatele niipalju, et kui osavõtjate vähesus ei meeldi siis oleks ju paslik sõbrad kokku ajada ja särgid maha visata ning eesti noorte kulturismitaset üleval hoida.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ehk on hoopis selles põhjus, et ei taheta võistlema minna, kuna pärast on kaunis ebameeldiv lugeda või kuulda kuidas ikka jube "kont" oled???

Kahjuks on nö. pisikesi tigedaid "Colemane" liiga palju ja liiga suure suuga:(

Kui E. Nool nt. oleks heitunud sellest , et ta tembeldati lollimaks sportlaseks poleks meil ka Olümpiavõitjat. Point selles, et pole mõtet tähele panna igasugu kritiseerijaid, kes vähe sellest, et on ise parimad kulturistid, on ka veel parimad suusatajad, parimad poliitikud, parimad loodusteadurid, parimad kosmonaudid, parimad juristid jne jne.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mõni mees vist ei saa aru mida tähendab 2-3 kuud võistlusteks ettevalmistumine. Ega see ei ole noku näppimine, see vajab ikka kõvat pingutust ja enese ületamist olles kogu aeg nälja reziimil ja tehes trenni 2-3 tundi päevas. Sageli on ikka väga vilets olemine, millest saavad osa nii pereliikmed, töökaaslased ja treeningpartnerid saates neid roppude sõnadega sinna kus päike ei paista. Nii, et pole mõtet ennem sõna võtta kui pole seda ise läbi kogenud. Paljud kes on ühe korra võistelnud, pole enam seda sado-masot tahtnud läbi elada. Muidugi kui dieeti õieti pidada, siis asi nii hull ei ole aga selleks on vaja kogemusi mis tuleb ainult aastatega.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ütleks ka siis oma sõna sekka. Teema algul rääkis daqqer viimase võistluse noortest, et nad on täiega kondid ja mis nad sinna nalja läksid tegema. Äkki avaldaksid mulle ka daqqer, vana oled. Muide sa võiksid oma õige nime ka kirjutada ja pildi ka üles panna. Ootan sind siis järgmistele EM-ile Kulturismis lavale. Tore on näha, kui on oma vanuseid ja PALJU kõvemaid mehi, kelle üle ei saa naerda. Siis on mul kuhu püüelda. Teistele ka ütlen, mida paljud on juba öelnud:"tulge igaljuhul kõik julgelt võistlema ja ärge kuulake selliseid, nagu daqqer".

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

mul on selline plaan jah, et mis sest, et 2004 aastal lähen juba Juuniorite klassi ja et mind seal ka kondiklibuks hüütakse, plaanin ikka minna lavale EMV-l

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ei ole sa nii kont midagi, kaotasid ju Tallinnas absoluudiski juuniorile ainult vähe, tänu kehvemale vormile.Samas kevadel panid talle jälle pähe. Ülejäänud tegelased aga tehku selleks ajaks endale selgeks mis tähendab vormi tegemine. Usun küll, et sügisel peavad kõik juuniorid kes tahavad võita sinuga tõsiselt arvestama. Seniks tee rahulikult tööd. Kõik on OK.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

''Ülejäänud tegelased aga tehku selleks ajaks endale selgeks mis tähendab vormi tegemine'' karmid sõnad Marek. kuna sa ei tea ülejäänud tegelaste tausta ja võimalusi siis ei maksaks sel teemal eriti sõna võtta. eks sügisel näeb kuidas Stenil juunoride klassis läheb.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Njah. Ise olin ka võistluste osas kergelt üllatunud-vähe osavõtjaid, viletsad diplomid, medaleid noored ei saanud :) Mõned tüübid olid jah suht. kondid, aga oli ka normaalseid tüüpe. Võistlesin noorte vanusegrupis ja võin õelda, et ma pole kont(suutsin kaalu võistlusteks 79,5kg peale langetada) ja jõusaalis olen ka oma 1,5 aastat käinud. Enda kaalukategoorias sain 2. koha, üldkokkuvõttes 5. koht. Senine Eesti rekord minu kaalukategoorias oli 120kg. Mina surusin 125kg ja võitja 130kg. Niiet selle aasta tase polnud sugugi nii vilets kui mõned arvavad. Osavõtjaid oli küll vähe. Minu 2. koht(noored, kuni 82,5kg) on samas ka viimane...

Siin paar põhjust miks osavõtjaid vähe oli (ja miks ma ise ka peaaegu tulnud poleks): 1)puudulik ja raskesti leitav informatsioon internetis ja ka mujal 2)keelatud ainete tarbimisega vahelejäämise puhul ülisuur trahv(keelatud aineid on ülipalju ja ma ei julgenud eriti võistlustele tulla, kuigi olin kindel, et ma ühtegi keelatud ainet tarbinud ei ole). Siin avaldub 1. punktis väljatoodud info-ma ei teadnud, et noortel ja juunioridel dopingukontrolli üldse pole. 3) Probleeme võistluskohale jõudmisega(ei oleks ilma TÜ poolt organiseeritud bussita kohale tulla osanud, ma ei õpi TÜ-s ja ei ela Tartus).

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Zad kas sa lugesid, mis võistlustest teema ülaosas jutt käis? Paraku kulturismi võistlustest, sa oleksid võinud kritiseerimiseks teha uue teema, praegu ajad inimesed segadusse, kes juhtuvad hiljem lugema.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Hei dude, mis sa sellega öelda tahad??? Arvad sa äkki et minul või Stenil on mingid erilised võimalused või? Endakohta võin öelda, et mul ei ole kunagi olnud mingeid võimalusi. Elvas kus hakkasin treenima ei olnud linnapeale ühte paari korralikke hantleidki. Saali ehitasime sinna koos kolme samasuguse " hulluga " nagu mina, otsast lõpuni ise. Osa materjali ostsime osa virutasime öösiti töökoja hoovist. Saal sai aga selline, et tegelased käisid Tartustki sinna harjutama. Mis puudutab materjaalset poolt, siis see oli MIINUS+ MINIMAALNE. Lihtsalt ei ostnud endale ilusaid dresse tosse ja telefone, vaid süüa. Mäletan, et pärast paariaastast treeningut ei läinud vana jope enam selga. Talv oli aga külm , kõik asjad sai aetud tressika väel ja joostes, kuni kevadel ilmad soojemaks läksid. Samas käisid saalis tegelintskid kes vingusid, et ei saa ja ei ole mõtet kõvasti treenida, sest ei ole siin Eesti mingeid toidusegusid ega õiget toitugi. Ise aga sõitsid ringi BMW-dega ja üks kuradi pidu oli peo otsa. Vitamiinidex aga raha ei olnud. Tead DUDE, hõia parem ise oma mulk kinni, sinusuguseid "tarkpäid" olen ma näinud MUST1000000. JÕUDU!!! Tagatargemaks läheb asi, INTERNETIS POLNUD inffi, ei teadnud seda ja toda....... HA- HAAA- HAAAAAA!!!!!!!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

jutt käis ''ülejäänud tegelastest''. ja fakt on see et sa ei tea neist mitte kui midagi. ma pole kusagil väitnud et Stenil ja Sinul oleksid mingid erilised võimalused. paraku tean ma Steni ja seda et temal läheb vörreldes mõna juunioriga ikka palju libedamalt. näit. üks juunioridest käis elus esimest korda korralikus jõusaalis treenimas selle aasta septembris. varem olid ainult kang ja hantlid kodus garaa?is. oma pea ja vahelduva eduga intenet kust vajaliku materjali saada. BMW -st pole juttugi. ja täielik karsklane pealekauba. intenetist niipalju, et informatsiooni on üleliiagi. üks väidab et 1+1 on 1 teine et 1+1 on 2. püüa sa siis otsustada kumb see õige on. et ma nüüd enam siis ei targuta. pärast tuled äkki veel käsipidi kallale. JÕUDU VAJA

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kuigi lugesin sellest teemast ära kõik postitused ei taibanud ikka, mis võistlustest jutt käib(daqqeri jutus polnud seda ka täpselt mainitud).

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×