Jump to content
Sipelganna

Dietmixi kasulikkusest

Recommended Posts

Tellisin siin omale mõned päevad tagasi Dietmixi, aga nüüd pole pakki lahti teinudki. Seda soovitatakse treeningust taastumiseks, aga selle koostis paneb mind pulbri tõhususes kahtlema. Kommentaarid olid küll paljulubavad, aga - peale aeroobset soovitatakse valku tarvitada, kuid Dietmixis on sees mitte oluliselt vähem süsivesikuid, millest pool (!) on suhkur. Mind huvitab, miks salenemiseks mõeldud pulbrile üldse suhkrut lisatakse, kui võiks suhkruasendajaga läbi ajada? Suhkur peale trenni ei ole ju mingil moel kasulik. Või on selles mingi oma iva, mille peale ma ei tule? Kumb siis on targem peale trenni, kas võtta Dietmixi või süüa puhast valku, näiteks munavalgest tehtud omlett kanafileega? Süsivesikud kuuldavasti peale trenni on ka vajalikud, aga see suur suhkrusisaldus, millele ma enne tähelepanu ei pööranud, ei lase nüüd käel tõusta paki avamiseks. Või peaks seda lihtsalt toidukorra asendajana päeva esimeses pooles kasutama?

Ja küsimus rasvapõletajate kohta. Ostan omale poksikoti, millega kodus trenni tahan tegema hakata. Piilusin siin poes müüdavaid rasvapõletajaid ja jäi silma Crp. Jutt on küll koleilus, kuid erilisi kommentaare selle kohta ei leidnud. Kas mul oleks mõttekam pigem enne trenni võtta Crp-d või osta Fat Burner või (arvestades trenni intensiivsust) üldse mitte midagi peale vee tarvitada? Kuna need igasugused spordipulbrid jms kraam on minu jaoks täiesti uus valdkond, siis oleks hästi meeldiv asjatundlike inimeste arvamusi/soovitusi saada! Kui tõhusad/vajalikud need tooted lõppude lõpuks siiski on?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Kas mul oleks mõttekam pigem enne trenni võtta Crp-d või osta Fat Burner või (arvestades trenni intensiivsust) üldse mitte midagi peale vee tarvitada?

Rasvapõletajad mõjuvad ainult siis, kui toitumine on paigas, kuid kui toitumine paigas, pole neid enam vajagi. Minu isiklik soovitus Sulle - tee oma rahaga midagi targemat.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kui toitumine on paigas, siis võib rasvapõletaja protsessi 10-20 protsenti kiirendada

aga kui pole...

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mina sinu asemel suhkruga lisandeid ei s88ks, ka suhkruasendajaga lisandeid ei s88ks. Eelistan p2rissuhkruga patustamist igasugusele asendajale.

Sysivesikute allikad peavad olema k6rge toitev22rtusega, kui sa tahad terve olla ja terveks j22da. Rasvad!! (kookosrasv, hanerasv, v6i, oliivi6li, linaseemne 6li, kala6li)!

Head tervislikku toitumist! :lol:

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kommenteerimiseks logi sisse või loo konto

You need to be a member in order to leave a comment

Loo konto

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Logi sisse

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×