Jump to content
piitsavars

milline proteiin ja kreatiin?

Recommended Posts

Kuule Kalmus ole nii hea ja ütle, milline on hea proteiini- ja kreatiinipulber.....kõik nad ju reklaamivad, et nende toode on parim. Ja kas on hea neid võtta kui just alustasin jõusaaliga (1 ku olen teinud) Jõudu Kalmus!!!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kõigepealt kui vana sa oled? Oleks loomulikult parem kui treeniksid, vähemalt aastakese lihtsalt niisama. Usu, sa arened ka lihtsalt piima juues praegu v.hästi. Kuid keegi ei saa sind keelata juba praegu võtta nii kreatiini kui mingit valgusegu, lihtsalt võiksid kasutada ära oma loomuliku potensiaali naturaalset toitu süües. Pärast tunned ka muude vahendite toimet paremini. Soovitan teha kõike järk-järgult. Jõudu sullegi!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tere. Olen teinud trenni umbes 1,5 aastat ilma toidulisanditeta. Olen 16 aastat vana. Hakkasin kasutama proteiini pulbrit ja vitamiini jooki. Selline küsimus, et milline oleks kõige õigem proteiin mida kasutada. Ise hetkel kasutan biolabi Muscle Mass 3, ja biolabi vitamiini jooki, aga ennem lugesin ,et sa neid ei kiitnud eriti. Mida oleks kõige õigem kasutada. Ja kas ma võiksin ka hakata kasutama kreatiini ja kui võib kas Tai kane oma sobib?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Küsimus selline , et enamus proteiinidel on pakendi peale märgitud kui palju seda tuleb võtta vastavalt kehakaalule ja siis märge et 1 kuni 4 korda päevas.

Kuid kas tuleb võtta igakord sama kogus või see kogus näiteks neljaks korraks ära jagada. Ja palun öelge kas proteiini tuleb võtta ka treeningu vabal päeval.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×