Jump to content
asdfghjkl

raamat "Rahavoo kvadrant"

Recommended Posts

Kas keegi tahaks mulle laenata lugemiseks raamatut "Rahavoo kvadrant", see raamat:

http://www.raamatukoi.ee/cgi-bin/raamat?156172

Või kas seda kusagilt Tallinna raamatukogust laenutada saab, keegi v-b on laenutanud ja teab, et see olemas laenutamiseks?

Raamatu autoriteks on samad isikud, kes on ka raamatu "Rikas isa, vaene isa" autoriteks, see nimetatud raamat on mul endal olemas, võib vahetada kvadrandi-raamatu vastu ajutiselt, kui huvi on.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kui vaatad raamatuletil Kiyosaki teoste hulka, siis peaks ju hoobilt aru saama, kus asub rahavoo kvadrant :)

Sõnum aga ise lihtne, rahavoog peab olema positiivne. Muu jutt käib ümber selle sõnumi, on ülikehvalt tõlgitud ja suhteliselt paksult eneseabi laadis teksti täis pikitud tekst.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

mitte et tänapäeval kõiki asju internetist ei saaks....originaalkeeles ja puha ja isegi kuulamisvariandid olemas, kes lugeda ei viitsi, või tahavad niisama hea kasulikuga ühendada (loe: trennis audiobooki kuulata).

peace

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Keskraamatukogust sai selle raamatu kenasti kätte ja olen veidi lugenud ja tõepoolest tõlkes on vigu, juba jäi esimestel lehtedel paar sellist lauset silma, mis grammatiliselt olid täiesti valed, aga see kuigi segav pole. Lisaks on osades kohtades toodud ka sulgudesse inglise keelne originaal-väljend (näiteks "FINE" mõiste on inglisekeelsena sulgudes ära toodud pärast kohmakat eestikeelset tõlket). Seal raamatu alguses jah ka see kirjas, et kes raamatu ostnud, saab tasuta tellida ka helisalvestuse, oleks aeroobset tehes hea kuulata küll, kui selle salvestise saaks. Esmapilgul tundub see raamat küll hea olema, eks oleneb lugejast ilmselt.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×