Jump to content
junk

suht vana teema..aga abi vajan!

Recommended Posts

Teen trenni juba pea 3 aastat..peamiselt peaks olema massi treening..selle arenguga ka suht rahul võib olla..aga mure, siis selline, et kehal on rasv..igal pool..ja rohkem alaseljal ja ka tagumik!!!!! kõhul ka loomulikult (kõhul on lihas all..püsti olles ei olegi asi hull :) )...aga tahaks sellest rasvast lahti saada..kuna õpin..saan trenni teha peale kooli!! enne trenni ei söö umbes 3 tundi...tarvitan ka kreatiini, otseselt valku ei söö (ei ole raha), tavaline söök...peale 7 enam ei söö..mida soovitate..ja kui palju trenni teha võib..kas parem oleks jõutrenn või massitrenn....ja kas rasvapõletajad aitaksid siinkohal..(tekkis mõte proovida)! Kas selline asi põletaks rasva..kui teha jõutrenni E, K, R (massitrennil tuleb ka rasva nati) ja käia jooksmas T, N, L ja/või P???? Kasutada kõrvale rasvapõletajat..süüa normaalseid EESTI toite :P Sai pikk jutt..aga olen aru saand, et mida põhjalikumalt kirjutada endast, seda paremaid vastuseid võib saada! Ja lisan ka veel, et olen 18a., 186cm, 83-85kg, esma eesmärk on tagumik ja alaselg rasvast puhtaks (vähemaks), aga paha ei tee ka mujalt seda vähemaks :P sai palju :o

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mulle see aitas,tee proovi.Käi nädalas 5korda jõusaalis ja tee massitrenni 12;10;8;6;4;12 ja peale trenni vänta 1L jogurt sisse(rasvata)ja söö muna .Katsu päevas süüa 6korda normaalset toitu(kartul,liha).Lihased paisuvad ja rasv kaob.Mina ei tarvita mingeid pulbreid,kulub vähem raha.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kindlasti ära joo 1l jogurtit peale trenni korraga, saad üldjuhul 140 gr. lihtsüsivesikuid ja tõenäosus on see et sellist energia hulka sa naljalt trenniga ei kuluta. Lihtsaim variant on see kui segad lahja kohupiima, selle jogurtiga ja võtad juurde veel 1 puuvilja, saad kätte nii süsivesikud kui valgud. Suurendama pead aeroobse töö hulka, soovituslik peale jõusaali trenni 30 - 60 min. madalal pulsisagedusel. Toidukordade arv minimaalselt 5x, võib ka rohkem olla, võimalusel soovitan investeerida toidulisasse, näiteks Lemon Super - ühe toidukorra hind tuleb 11 krooni, see ei tule kallim kui tavatoit.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×