Jump to content
marjakas

Alustasin ka ja soovin nõu

Recommended Posts

Tere!

Olen väga värske trennitaja. Pikkust 164cm ja kaal on 54 või 55kg. Natuke palju minu jaoks.

Trenni pole üldse teinud, nii umbes 10 aastat, väiksena sai ikka kergejõustikus käidud. Seda aga lõbu pärast, mitte füüsise jaoks. Nüüd oleks soov kaalust alla võtta ja peenikeseks saada :)

Alustasin spinninguga. Kaks korda nädalas. Käinud olen kaks nädalat. Rohkemaks polnud lihtsalt aega. Treener soovitas alustada kolmest korrast nädalas, kuid peale esimest trenni mul lihased tapvalt valusaks ei jäänudki ning mõtlen, et ehk peaksin rohkem trennis käima? Selleks nädalaks ongi pisut tihedam kava - esmaspäeval vesiaeroobika, teisipäeval pinning, kolmapäeval jälle vesiaeroobika ja neljapäeval jälle spinning. Kui eesmärgiks on kaalu alandada, siis kas spinning ja vesiaeroobika on omavahel üldse mingi mõistlik kombinatsioon?

Toitumisega on ka mitte just kõige paremini. Ma pole juba põhikoolist saati hommikuti söönud. Jälle vist 10 aastat või midagi. Lihtsalt pole isu. Kohe kui silmad lahti teen, ei suuda sööki sisse toppida. Kõht läheb tühjaks lõuna paiku kella 12 ajal. Siis nälga ei kannata vaid käin lõunal ja söön korraliku prae. Nüüd ei teagi, mis kell siis uuesti peaks sööma ja mida? Mulle meeldib väga liha süüa. Saiast näiteks suudaksin loobuda, aga lihast iialgi mitte. Kuidas oma pealelõunane söömisplaan siis paika panna?

Oleksin väga tänulik, kui keegi viitsiks mu pikale jorule midagi vastata ;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ma pole küll kõige teravam pliiats siin fitness.ee pinalis aga nõu prooviks ikka anda:

Minu arust pole nagu suurt vahet, kas spinninguga kombineerida vesiaeroobika või midagi muud. Peaasi, et tegevus kaloreid kulutab.

Hommikuti peaks aga kindlasti sööma, sest see käivitab sinu ainevahetuse. Hommikuti võib palju kaloreid süüa, ilma et peaks paksuks minemist kartma. Kui sa hommikul ei söö, siis järelikult satuvad suuremad toidukorrad rohkem õhtu poole ja see pole hea.

Liha võid sa küll isuga süüa. Kindlustab sind valguga, tekitab täiskõhutunde ja annab energiat, erinevalt süsivesikutest. Saia võiks jah ära jätta, söö parem veidi täisteraleiba.

My two cents.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kommenteerimiseks logi sisse või loo konto

You need to be a member in order to leave a comment

Loo konto

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Logi sisse

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×