Jump to content
Markc

Raskuste tõstmine

Recommended Posts

Tere! Mul on praegu treeningutes põhirõhk massi kasvatamisele, ühesõnaga massitsükkel. Me kõik teame, et lihasele saab võimsust ja suurust juurde, kui tõstame järkjärgult raskust. Kui ma teen ühele lihasgrupile kolm seeriat ja keskmiselt 8 kordust igas seerias, siis milline võiks olla raskuste tõstmise spetsiifika siinjuures? Kuidas valida esimest raskust, siis teist ja lõpuks kolmandat? Selge on ka see, et kohe ei saa suuri raskusi panema hakata, sest varu peab ka jääma, sest muidu on kustumine kiire. Varemalt olen raskusi nii tunde peale pannud, aga nii on areng ainult teatavasse etappi, sealt edasi on ainult tühi rassimine, tahaks ikka eesmärgi nimel teha. Süsteemselt on tulemus parem ja enesel ka optimismi rohkem!

Ette tänades ja jaksu soovides!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

asi ei olegi arvatavasti selles kinni, mida sa jõusaalis teed vaid selles, mida ja palju sa sööd. Harjutused tee kontrollitult ja tunneta lihast, mida sa treenid ja pinguta seda. Mina teen alguses kerge raskusega soojenduseks, siis tõstan umbes tunde järgi, et tuleks 8 ära ja viimasel veel natuke juurde.

Ma olen seda värki teinud juba paar aastat ja võin öelda, et ega see ei ole lihtne, kindlasti teen ka vigu, aga ma õpin kogu aeg. Tõusud ja mõõnad on igapäevane asi. Proovi erinevaid viise, õpi teooriat ja oma keha, jälgi toitumist jne (ps viimane vist kõige tähtsam). Minule jõuab alles praegu kohale miks ma pole arenenud vahepeal, eelnev just-kui katseaeg ja nüüd hakkab alles start :P

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

ise tõstan 2,5-5kg kaupa.. oleneb harjutusest ;)

aga algraskust ei oska soovitada, tunde järgi-proovi ja katseta ;)

Muudetud kasutaja korn poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×